Принципова різниця двох років правління Порошенка та Зеленського

Микола Ільїнов

Вирішив я подивитися новини п’ятирічної давнини, згадати, що нас турбувало в той час. Як раз підводилися підсумки двох років президентства Порошенка. За два роки рейтинг його впав до 17%. Після двох років президентства рейтинг Зеленського теж впав, але все одно ще тримається на рівні близько 30%.

Отже, вирішив я порівняти, в чому ж принципова різниця двох років правління Порошенка та Зеленського.

Звичайно, Порошенка було за що критикувати: війну не закінчив, комуналка зросла, корупцію не подолав, бізнес не продав, ось тому рейтинг і впав, але зараз ситуація зовсім інша. Є ще маленькі недоліки, ну то так, дрібниці: ну, війну не закінчив, ну, комуналка зросла, ну, корупцію не подолав, ну, бізнес не продав.

А в цілому-то, все нормально?

Ви подивиться, як бізнес розвивається! Ніякий карантин йому не заважає. Давайте прямо по порядку. Хто в нас на букву «А»?. Ось – Ахметов, у 2016 році статки були $4,6 млрд, а зараз $7,6 млрд. Йдемо далі, на букву «Б» – Боголюбов. Були статки $1,4 млрд, а зараз $1,7 млрд. І так можна по кожному підприємцю в країні, часу тільки не вистачить у мене.

Але, не будемо про підприємців. Що в нас було для звичайних людей? Безвіз був у 2016 році? Ні, а зараз Є!
І це не головне, бо з’явилися у нас речі більш важливі за просто гроші та безвіз. Давайте згадаємо, що в нас було з армією у 2016 році. Чи були у нас Джавеліни? Чи були у нас турецькі безпілотники Bayraktar? Ні, а зараз Є.
Чи був у нас у 2016 році Закон про мову? НІ, а зараз Є. Чи був у нас Томос у 2016 році? НІ, а зараз Є. Тому і тримається рейтинг Зеленського на доволі високому рівні, бо основа цьому рейтингу три стовпи державності: Армія, Мова, Віра!
Ось, так я і порівняв, що ми маємо після двох років правління Порошенка та Зеленського!

P.S. І це я ще не написав, що при Зеленському з’явилося масло Рошен, а Байден став президентом США, і навіть Гордон вже не такий як був, а в шоколаді.

 

 

Автор