Facebook таранить ЗЕботву

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Стає зрозумілим, чому ЗЕботва вчора влаштувала галасливу істерику рівня невірної жінки, зловленої в чужому ліжку. У них – крупний провал, їм завдали удару під дих.

Щойно Facebook за допомогою кібер-підрозділів ФБР провів масштабну віртуальну облаву. По Україні було з’ясовано, що 477 акаунтів, 363 сторінки, 35 груп та 29 Інстаграм-каналів були пов’язані з партією “Слуга народу” і, в меншій мірі, з підсанкційними у США Андрієм Деркачем та Петром Журавлем. Ще – з Володимиром Гройсманом та Олегом Кулиничем.

У звіті Facebook (він великий і дуже детальний) стверджується, що основними об’єктами інформаційних атак були… па-бам! Петро Порошенко і Віталій Кличко.

Наразі Facebook видалив 105 акаунтів, 24 сторінки та 5 Інстаграм-аккаунтів, як фейкових так і просто пропагандистських. На рекламу зазначених сторінок було витрачено 210 тисяч доларів – явно не з прибутків “Кварталу-95”. По решті йде робота – бани різного часу тривалості та останні китайські попередження.

Іншими словами Facebook завдав потужного удару по ЗЕботві та позбавив її частини піар-можливостей. Вони не можуть більше в дописах і коментах поширювати побрехеньки про “Порошенко обікрав Україну”. Знаючи з якими проблемами стикнулася Марійка Мадзігон, коли завалили її сторінку, я уявляю, яка паніка панує зараз в ОПУ в кабінетах Подоляка та Арестовича. Якщо серед ночі почуєте виття з центру столиці – це вони, не інакше.

Пам’ятайте це. Вже було таке, що боти ОПУ завалили Facebook скаргами і були повалені сторінки цілком реальних блогерів, в т. ч. Марійки Мадзігон. Після того про “ботоферму Порошенка” ЗЕботва і вата ще й зараз верещать до місця і не до місця. Нині прийшов наш час розповісти про безкрайні поля ЗЕботви. Їх зараз як раз косять.

У них паніка. Вони знають, Facebook працює далі. Продовження буде.


Джон Сміт

Зеленському очевидно не давала спокою підтримка Порошенка думаючими людьми, здатними писати тексти довші за “любім-молімся”, “вєрім вам, Владімір!”. Скільки не розповідай про платних порохоботів, а тексти написані живою людиною відрізнити дуже легко від одноклітинної писанини позитивних блогерів тупого Педаляка і Діми-Жіжіталізатора.

Але ж зверніть увагу на стиль зеленої кодли: вони з кожної праски верещали про ботів Порошенка, а тихенько мережу ботів творили самі.

Держи вора! Ось стиль цієї тупої хуцпи. На інше вони не здатні.

Але наївні прихильники цього шобла не проведуть логічний ланцюжок: якщо вони так робили ось тут, то значить, вони так і майдануту владу валили! Звинувачували в опшорах, а опшори-то на Белізі насправді у самого Найвеличнішого!!! Еврика!

Ні. Такі логічні ланцюжки з них вибили ще ковровими бомбардуваннями шавік сустер і наталя борщовий набір. Це організована банда з розподілом ролей – одні залякують жертву, інші відволікають, треті лізуть у кишені. А потім всі разом ділять общак.