Петро Порошенко зустрівся з послами G7 та ЄС

Петро Порошенко

Мав чудовий та змістовний обмін думками з послами країн Групи семи та ЄС. Вдячний за непохитну підтримку територіальної цілісності України та готовність збільшувати ціну за подальшу ескалацію з боку Росії.

Важливо забезпечити внутрішню єдність перед обличчям російської агресії, і я вдячний за підтримку цього мого заклику з боку послів G7 та ЄС. Україна не одна на своєму шляху до ЄС та НАТО, тоді як реформи мають вирішальне значення для успіху.

Радий був представити План «Європейської Солідарності» щодо протидії коронавірусу та розраховую на підтримку G7 та ЄС для швидкого надання Україні достатньої кількості високоякісних вакцин.

* * *

Had a great and an insightful exchange of views with G7 Ambassadors + EU. Grateful for unwavering support of territorial integrity of Ukraine and readiness to increase the price for further escalation by Russia.
Important to ensure internal unity in face of Russian aggression and I am thankful for G7+EU support of my call. UA is not alone on its way to the EU and NATO with reforms being crucial for success.
Glad to present antiCovid Plan of European Solidarity and count on G7+EU support to swiftly provide Ukraine with sufficient number of high-quality vaccines.


Посли країн Великої сімки після зустрічі з Порошенком закликали до продовження реформ, які забезпечать стійкість України

Посли країн Великої сімки, які напередодні провели зустріч з п’ятим Президентом України, лідером партії «Європейська Солідарність», наголосили на необхідності продовження реформ, які забезпечать економічний розвиток України.

«Посли G7 провели широку дискусію з Петром Порошенком, 5-м Президентом України та лідером «Європейської Солідарності» щодо ситуації з безпекою, реакції на пандемію COVID-19 та прогресу в реформах в Україні», – повідомляється на офіційній сторінці Групи семи у Твіттері.

«Посли підкреслили, що для успіху реформ, які забезпечать стійкість та процвітання України, потрібно, щоб усі зацікавлені сторони працювали разом на досягнення результатів, яких заслуговує країна», – йдеться у повідомленні послів країн Сімки.

Джерело