Побудка з ранковою Дафою. 28.03.2021

Алла Комарова

Чим зазвичай запам’ятовується субота з новин? Правильно – практично нічим. Всі відпочивають, накопичують факапний потенціал на понеділок. Але наш Вавасік і тут отлічивсь! От так зранку встав, так і почав шоу «Тупий і ще Тупицький». Своїм вєлічайшим соізволєнієм (ну бо, інших законних підстав ніхто так знайти і не зміг) наш Верховний Шапітолій анулював указ, яким суддю Конституційного суда Тупицького призначив ще пріснопам’ятний Янукович. За голову взялися всі, а деякі навіть тричі – за себе і за друга, в якого же руки не піднімалися. «А що, так можна було?», спитали і заплакали. Ні, так не можна було. І цей папірець, на якому Вавася свій крестик замість підпису поставив, це ще один речовий доказ у багатотомній його майбутній кримінальній справі, де і так вже тих папірців – пів Амазонки випиляно заради них.

Як кажуть в народі – прищелент-юрист – горе в країні. Але що там тому Ваві вже поясниш? Звісно, що нічого. У нього в голові своя країна кокаінія, де війна закінчилась, судді по його щєлчку пальців беруть шинелі, ідуть додому, а ковід злобний навіть і не існує в природі. Передбачити, що Вавася відмінить завтра, стає все важче. Я б на вашому місці перевірила число Авогадро (зуб даю – він точно йому своєю некруглістью заважає!) і закріпила Пі. Хоча б у межах 3,1. Хоча ні, це складно – кома ще ця непонятна? Нащо у цифрах коми? Підстава якась. Давай просто 3. От так харашо буде.

Приблизно такою ж логікою керувалися наш главсанітайзер і міністр степашків. Бо зранку число червоних зон раптово збільшили, внісши туди Рівненську, Черкаську та Чернігівську області. А через кілька годин – винесли. Всі три. А ще через кілька годин сказали «а це вам на Новий рік типу було» і пообіцяли знов зачервоніть Чернігівську, але вже з 29 числа. Я так і не змогла знайти, що ж так такого важливого повинно відбутися на Чернігівщині до 29 числа, тому хто знайшов відповідь цьому феномену – не соромтесь, розказуйте у коментарях.

З приводу п’ятничного 3,14здецю на фронті – ну, пам’ятаєте? Там у нас бійці загинули від обстрілів під час «де-юре працюючого перемир’я»? Так ось по цьому питанню позачергових екстрених парламентських зборів не буде. Ну оно і пойнятно – чого його ото збиратися? Це ж не помальовані стіни і розбиті двері як жертва насильства. Трупи бійців у студію до Мосійсучки не притягнеш, пафосних фоточок не зробиш. Тому *уй вам, дорогий нарід, а не реакція на війну. В нас по плану – збори на двері. *ляді гнилі. Чи можна ще сильніше зневажати їх? Щодня кажу собі «та ну точно вже більше ніззя» і щодня майже – нннннна тобі, підітрися, можна!

Ну і вам же всім явно цікаво, як там почувається великий трьохзубий Семен, редутоносець та балаклавазнятець. Розказую: у п’ятницю, як тільки його за барки і на кічман на 2 місяці кинули, він гордо й незалежно заявив «у плєдіках кутатися не стану!» Але вже у суботу його терміново госпіталізували, бо, бач, по стану здоровля СІЗО – то не для того мати сраку квіточкє наростила 89 розміру. Душєраздірающєє зрєліще.

Ну і аби хоч щось було красивим у цьому вєліколєпії 3,14здеця, розкажу вам, що нагадав вчора віце-прем’єр-міністр із питань тимчасово окупованих територій Олексій Рєзніков. А нагадав він всім тим понаєхавшим у Крим після окупації, що як тільки ті самі окупанти виметуться з ворованої території, то всім тим слєсарям з Тамбова та решті двірників з Саратова доведеться повернутися у рідні нарасєйскі єбєня, на родіну. Тому тримайте міст – вам ним ще назад повзти.

За сім прощаюсь, завтра з вами інші дєвочкі.

Автор