О недочетах

Хероїня і із Рубаном сфоткалась, і Захарченка з Плотніцьким законно обраними облобизала, і ДНР з ЛНР визнала. А от на могилі пацанів, які загинули при спробі її визволити, вона так і не побувала. А це Владімір Владіміровіч нєдочет. Такий опитний агент, як ви, повинен подібні “мєлочі” враховувати. Стареєм, стареєм…

За лаштунками Шустера…

“В ефірі дівчинка з “Айдара” парафінить військову прокуратуру, які, мовляв, покидьки, душать патріотів. Матіос іде на сенсацію: “Не хотів говорити, але через неї Савченко потрапила в полон”. Але стримується. А в кулуарах з прикрістю додає: “Вони там гольф-клуб грабували, а Савченко пішла їх виручати”. Тука кидається: ти ж такого публічно не говори, не можна.

Воно, звичайно, не можна. Страшна психологічна проблема: як пояснити мародерство та інші цікаві справи тих, хто на кожному розі називає себе борцем за європейське майбутнє. Як таврувати прокляту Росію на тлі махновщини і бандитизму в Україні. Нарешті, як далі нещадно юзати Савченко, роблячи собі “піар” та вихваляти її героїзм у боротьбі з агресором, якщо історія подвигу насправді вийшла з невдалого пограбування, а по одному “Айдару” – 54 заарештованих за конкретні злочини.

Автор