Подоляк цікавиться минулим

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Головний політтехнолог Офісу президента Михайло Подоляк написав емоційний пост про те, що Харківські угоди ніби готували “стовпи агресивного медіа/колективу Порошенка” Єлісєєв, Клімкін і Чалий. Подоляка зразу ж зловили на брехні – Чалий на момент Харківських угод подав у відставку. Проте…

Знаєте, я дуже радий, що пан Подоляк кинувся згадувати минуле. Я щиро бажаю йому просвітити нас всіх щодо його власного минулого.

Наприклад, за що Подоляка свого часу депортували з Білорусі?
Які стосунки пов’язують Подоляка з колишнім радником екс-голови СБУ Хорошковського Вадимом Грибом?
А з Юрієм Іванющенком, відомим як “Юра Єнакієвський”?
За які мистецькі досягнення в часи роботи головредом видання “Обозрєватєль” Михайло Подоляк прийняв у редактори відділу розслідувань відомого нині іспанського блогера і фігуранта кримінальної справи СБУ Анатолія Шарія, і хто допоміг Шарію отримати на Заході статус політичного біженця і жертви режиму Януковича?
Особливо цікаво буде дізнатися, які спільні проекти пов’язували Михайла Подоляка з головою адміністрації президента Януковича Сергієм Льовочкіним, нинішнім сірим кардиналом ОПЗЖ?

Про те, на які кошти Михайло Подоляк підтримує існування свого організму, бо єдина його офіційна посада – це позаштатний (!) радник Єрмака (тобто офіційно Подоляк – безробітний), я вже не питаю. Мені й так зрозуміло.

Слабо розповісти про от ці події минулого?