Реанімація партійного трупу

Валерій Прозапас

Цікаво спостерігати за спробами реанімувати політичний труп партії “Слуґа народа”.

Активізувались “позитивні блогери”, в рази збільшилась платна політична реклама в соцмережах, функціонери-слуги отримали завдання випромінювати оптимізм, в телевізорі хвиля реляцій неіснуючих досягнень тощо.

Все це покликане приховати повний провал цього колективного голого короля в абсолютно всіх сферах їхнього управління країною – в економіці, в реформах, в міжнародних відносинах, в розвитку армії, в соціальній сфері, в своїх передвиборчих обіцянках.

Тому дивуватися наявним результатам соціологічних опитувань не доводиться, популістичні проекти за природою не здатні існувати довго, “какую разніцу” на хліб мазати дійсно дуже складно, а пропагандистський туман рано чи пізно розвіюється реальністю – і брехня постає смертями від ковіду, безробіттям, корупцією, тарифним пограбуванням, врешті решт війною, яку виявилося не так просто “остановіть”.

Тенденція місцевих виборів продовжиться, і державницька “Європейська Солідарність” не випадково отримала найбільшу кількість мандатів в обласних та міських радах – запит на справжню незалежність та шлях до Вільного світу нікуди не зник.

Інша справа, що проросійська ідеологія теж збирає своїх прихильників, розчарованих в “нових ліцах”, а тому попереду обов’язковий вибір між Україною та Росією з того знаменитого плакату весни 2019 року.

Як бачите, малоросія виявилася нежиттєздатною – думати доведеться, навіть якщо не хочеться.

Фото © Instagram Banksy

Автор