Десь заплакав маленький потерпіллєр…

Олексій Петров

Як тільки пішли чутки, що Маруся Звіробій йде до Верховної Ради (перевибори у Надвірній), хтось зненацька обісрався і почався хейт. Я розумію, що комусь дуууууже не до вподоби той факт, що мандат депутата ВР може отримати людина, яка порве за Україну на шмаття. А тому бруд полився з усіх каналів.

Коли мова йде за особистість, так або інакше дотичну до війни, обов’язково знайдеться хтось, хто скаже «Ойталадно… Где он (она) была? Что-то я не видел его (её)…», і далі йде довгий перелік населених пунктів.
І люди, які взагалі не знають, що таке війна, починають наче віслюк махати головою, одразу погоджуючись з почутим. Ну людина сказала, значить, так воно і є! А те, що на парканах теж багато чого пишуть, про це замислюватись часу немає! Справа в тому, що більше половини тих, кого я називаю бойовими побратимами, не зустрічали мене на війні. Як і я не бачив їх на тій же війні, жодного разу! Але це не відміняє того факту, що кожен з нас виконував своє бойове завдання по захисту України від російських загарбників!

Від себе хочу сказати. Якщо би під скляним куполом Верховної Ради було би як можна більше таких як Маруся, то я би набагато спокійніше спав!

Пліч о пліч! Разом до Перемоги!


Маруся Звіробій

Сьогодні вирішальний день. Доки доїду до штабу ЄС, ще маю право передумать, але зайшла зраночку в гаджети, подивилась, що вся ворожа шобла вже сказилась і бабосіки московсько-коломойські вже пішли працювати. Значить, передумувать не будем 😆 Войнушка!!!  Ммммм 😆 БЕРЕМ УЧАСТЬ!

Оке. Особовому складу моїх підписників і прихильників бути готовими до агресивного інформаційного спротиву.

Обозначимо, хто наші вороги:

1. Зелені вибл*дки.
2. Потерпілий особисто.
3. ОПЗЖ, Медведчук і всі їх телеканали.
4. Росія з путіним.

Як вам такий фронт? Нагадаю, бандерівці рубились проти всіх! Не заплямуємо пам’ять героїв України! Ми теж так можемо 🙂

Ах да… найважливіший і найважчий пункт:

5. Колишні побратими, ображені чи вдавлені жабою, які точно десь були та точно шось знають і тому теж стоять твердо на барикаді в одному строю з попередніми чотирма пунктами.

Схема боротьби наступна:

1. З ботами, ідіотами, ображеними, вдавленими жабою рубимось, бо переважаюча більшість коментів формує суспільну думку, і нам не треба, щоб її формували представники вище викладених пунктів.
2. Фейки я буду розвінчувати, бо у ваших руках має бути простий але сильний інструмент, аргументована правда.
3. Є цікаві ідеї, як всі ці процеси зробити максимально прозорими. Обіцяю, це буде досить позитивно. Я вже щось задумала 😉 Надам вам можливість відчути силу в руках, навіть якщо ви за монітором сидите.

Дєнєг нєт, но ми дєржитєсь 🙂

Цей шлях буде показовою відповіддю на питання, чому хорошим людям у владу потрапити важче ніж покидькам, кількість яких там вочевидь переважає. Тому що хороші не витримують такого пресингу, говновиливів і брехні, а покидькам однаково, вони тим живуть. То мають бути бійцівські характери в достойних людей, щоб таке пройти. І ми розслідуємо той шлях.

Розвідка боєм, шо? Ідем? 🙂

Автор