Всі події навколо Савченко за один день

Зараз спробую відтворити всі події навколо Савченко за один день. Спочатку Надя телефонує (сама, ага ггг, почитайте у коментах, там скрін від Miroslav Gai на цю тему) у студію на “Радіо-Ера”, де Матвій Ганапольський (знатний спец з РФ по типу шустрого) виводить її на конкретні зізнання: потрібно вийти з Мінську і вести прямі перемовини з терами, а потім один одному посміхнутись.

Ця люто тупа промова прогнозовано отримує загальне і дуже переконливе засудження в нашому інфополі (за деякими вийнятками), запис для чогось видаляють на певний час, що спричиняє додатково масове його поширення. У соцмережах лунають версії, що телефонувати могла не Надя, це якийсь розіграш, але тут у фейсбук заходить Віра Савченко, і не тільки підтверджує правдивість, а ще й, у спробах виправдати, навпаки підкидає дров, додатково демонструючи повну тупість у розумінні елементарних питань щодо санкцій, Мінська тд., і тепер фейсбук вже пише не про одну, а одразу про двох дуреп.

Паралельно рашазмі на повні груди кричать про те, що Савченко за перемовини з захарченками, прямо по Лаврову, Жирік викатується зі своїми похвалами на адресу Наді, Рашатудеї починають піарити петицію за призначення Савченко послом у РФ.

Споглядаючи цей весь пздець зі сторони, БЮТ подає мявк, типу ну от Савченко за прямі перемовини з терами, тому ми хочемо розібратись шо означає те, що це якраз і означає, бо 2+2=4, але ми хочемо перевірити чи це дійсно так.

Час від часу бахають старі консерви: то Муждабаєв шось там скаже на захист Савченко і одразу втече, то Мочанов порадить її послухати, заодно палить Рубана, розповівши, шо Надя може бути під його впливом, а Лукаш лайкає салюти на честь Савченко від харківської вати.

В цей же час активізувались макаки динирилинири і жваво звітують за готовність до прямих перемовин з Савченко, все це активно розшарюється гавноньюсами.

Так, ніби зашкварів було мало, один з адвокатів Наді – Новіков, для чогось не тільки її підтримує, але ще й називає всіх, хто весь день охуїв@в від почутого і висловлював невдоволення – вишиватою. Це, логічно, викликає величезну порцію “вдячності” і “нехай щастить” вже тепер і на його адресу. Бувально відбувається добровільне самовипилювання адвоката з інфополя наших людей. За цим влітає Фейгін, і повідомляє, що з гражданіном Новіковим більше його не пов’язувати, а Полозов, підтримуючи Фейгіна, додає про мудаків-провокаторів, які з Запоребрика поради дають, замість мовчати (тут би я просив не починати на цій темі створювати собі знову кумирів).

Паралельно з цим Новіков розшарює пост підтримки Савченко у виконанні Оберемка, за який Оберемко пів дня мав срачі, наслідком чого написав (Оберемко) інший пост, де повідомив, шо ніхера з Савченко щодо перемовин з терами не згоден, а всі, хто з ним сперечались – не вміють читати і приписують те, чого не було. Виходить, шо Новіков поширює пост того, хто якраз ні з ним ні з Савченко щодо перемовин з терами не згоден.

Продовжую слідкувати за подіями. Не переключайтесь 🙂

Автор