Про війну на знищення всієї України

Mason Lemberg

Сьогоднішній обстріл польського консульства в Луцьку, подальша невдала спроба організувати переговори з Президентом Польщі від імені Порошенка (https://goo.gl/10JI0P) і “стихійний” “мітинг” на Львівщині (https://goo.gl/HQGc8X) – це серйозний плювок в лице тих, хто розказує, що “це не твоя війна”, “треба ізолювати Донбас”, “хахахах план шатун ахахах” і т.д.

Бо в цьому випадку ми маємо очевидну спробу підірвати українсько-польські відносини, маємо тих, хто за цим стоїть і маємо тих, хто це реалізовує…

Реалізовує не де-небудь, а в “глибокому патріотичному тилу”, на Волині і на Львівщині. А значить, що війна проти України йде всюди, а не тільки на Донбасі, війна реальна, з реальною зброєю.

І поки багато хто мріє про “віддати Донбас/Крим взамін на мир”, війна на знищення України триває по всій країні.

Це удар по нашому показному патріотизмі і снобізмі, шановні “західняки”.

Бо то бuдло, яке звезли на трасу для акції “захисту поляків в Україні” – це не “данбаські ватніки, які за гроші маму рідну продадуть”, це – ваші сусіди. І везли їх туди на львівських автобусах, і наймали їх туди люди, які живуть поруч з вами.

І це вже не перший раз, до речі. Згадайте минулорічну виставу на 9 травня біля пам’ятника тудору…

Тому або ми усвідомлюємо загрози і відносимося до них серйозно, або й далі імітуємо сміх і спостерігаємо, як розривають нашу країну. І тоді, через певний час вже не буде потреби говорити про те, що “Треба ізолювати Донбас/Треба віддати Крим”, бо вже не буде від чого ізольовувати…

Автор