Бігус і сутенер

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Подивився я нове розслідування Бігус-інфо “Сутенер антимайдану”. Тема – автором відомої мульки про повій на Майдані-2014 був особисто Дубінський. І це далеко не межа. За ним водиться ще сотня різних подвигів, які, зауважимо, дуже непогано оплачуються.

Причина появи цього резонансного розслідування очевидна. Дубінський нещодавно видав інфу про те, як “чесний розслідувач” Бігус примудрився купити облігацій державної внутрішньої позики (ОДВП) аж на 3 з гаком мільйони грн. А це набагато вигідніше за просто депозит. І так, спробуйте самі купити ОДВП, багато цікавого дізнаєтеся. Я вже писав, дата заснування контори, що виступила покупцем ОДВП, наводить на роздуми, що ОДВП Бігус придбав на гроші, отримані за передачки про “свинарчуків”. Як то кажуть, свиня, підкладена іншому, колись хрюкне тобі.

З передачі Бігуса про Дубінського особисто я не дізнався нічого нового. Я не сумніваюся, те, як клепати журналістські фейки, Бігус може розповісти детально. Він сам по таких фейках – профі. Але. Я реально хочу подякувати Денісу Бігусу особисто і всій команді “Бігус-інфо”. Одною передачею вони розкрили сутність всіх фейків про “брата Порошенка”, про Кононенка і Грановського, і чимало іншого. Саме про це багато років кудкудахтав Дубінський. Якщо ж Бігуса звинуватять у брехні, автоматично постане питання: “А зі свинарчуками бігусята часом не збрехали?” Далі починається низка питань про те, як клепають свою матеріали Бігус, Дубінський, а з ними – усі інші “палкі розслідувачі”.

До речі, мене вразило з яким олімпійським спокоєм Бігус наприкінці передачі знову попросив про донати. Кортіло крикнути: “Чувак, та с твоєю кількістю ОДВП ми в тебе про донати просити мусимо, а не навпаки”.

Дубінський вже пообіцяв “атвєтачку”. Обіцяє розповісти подальші деталі закупівлі Бігусом ОДВП і деталі тендерних махінацій татка Дениса Бігуса. Чує моє серце, сумно не буде. Черговий сексуальний спаринг школи Жаби і Гадюки особисто я подивлюся з інтересом.

Коли ще дізнаєшся так багато цікавого про палких борців за інтереси гноблених і обидлених?!


Олексій Петров

Живёт такой непризнанный румын Александрэ Дубинеску (в девичестве ещё тот Дубинеску). Я не знаю, как так получилось. Или судьба решила постебаться над нами за грехи наши тяжкие. Или за то, что Сашка в народе носит погремуху «Кудрявый газовщик». А может, дело в том, что, судя по количеству квартир и машин, он самый высокооплачиваемый журналист не только в Украине, а и в обозримой галактике…

В общем, совершенно случайно Шурик получил позолоченный значок депутата. Сбылась мечта идио… детства. Повелевать так повелевать. Если властвовать, то над всеми. По улице, так с бодигардами. Да, так иногда бывает. Бог просто пошутил, и вышло сплошное недоразумение.

«Любит наш народ всякое говно». Нет, никаких намёков. Просто песня вспомнилась.

© Дмитро Гапчинський

И вот совершенно внезапно выяснилось, что почти семь лет назад, этот самый Дубинеску взялся хейтить Майдан. Поливать грязью десятки тысяч людей, которые были там. И сотни тысяч тех, кто их поддерживал. Придумывал истории про бордели, и уже после его придумки шли в информационные массы. Нужно же было Януковичу как-то маргинализировать народные протесты. А тут такой специалист подвернулся под руку. Золото, а не человек. Вернее, человек-говно! От макушки и до плинтуса. Вероятней всего после таких Сашкиных фортелей, его автопарк резко увеличился. Как качественно, так и количественно. Кто знает.

Годы шли. Дубинеску думал, что старая история поросла зелёным мхом. Ан нет, вылезло шило наружу и, хищно поблёскивая, нацелилось на Сашкину жопу. Говна в салфетке не утаишь. Хотя Дубинеску думал, что утаит.

А ведь судьба она ещё та любительница поиграть судьбами. Может депутатом сделать, а может и вывернуть кудряшками внутрь.


Bihus.Info: Дубінський продюсував фейк “Проститутки на Майдані” для оточення Януковича:

Нардеп і екстелеведучий Олександр Дубінський під час Революції Гідності займався створенням антимайданівських фейків на замовлення найближчого оточення ексміністра доходів і зборів Олександра Клименка.

Автор