Платня за Свинарчуків?

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

От все ж таки обожнюю, коли різні… дивовижні люди – союзники у минулому, починають між собою влаштовувати обрядові сексуальні танці жаб і гадюк, силячись одне одного зловити в позі coitus more ferarum (це латинською). В процесі таких ігрищ сторони одне про одного починають повідомляти такі подробиці, що голова обертом, і коментарі зайві – бажання говорити в нуль убиває бажання слухати.

Це й сталося щойно. Не знаю і знати не хочу, з яких причин Дубінський і Шарій дуетом накинулися на відомого борцуна Деніса Бігуса, але почитати їх виявилося дуже цікаво. Про щось я знав раніше, наприклад, про те, що рідний татусь Деніса Бігуса, такий собі Станіслав Бігус, мутить з тендерними процедурами – доказів тому не більше ніж доказів проти Гладковського в смердючому розслідуванні Бігуса річної давнини. Проте власний татусь пана-розслідника якось не цікавить. До речі, Бігусу було б не зле оцінити делікатність топових порохоботів – рік тому Бігусу бажали всього чого тільки можна – від потрапити під БелАЗ до довічної імпотенції, але батька й брата його не зачепив ніхто. Принаймні я такого не пам’ятаю. Проте.

В ході жабо-гадючого батлу Дубінський повідомив, що Бігус свого часу на 3 мільйони гривень (!!!) придбав облігації державної внутрішньої позики від імені одної зі своїх ТОВ. Бігус на це відповів, мовляв, так, є така історія, але зроблено це було виключно, аби убезпечити гроші від можливих потрясінь банку «Приват» через діяльність Коломойського, з яким пов’язують самого Дубінського. Син «мами, яка любить швидкість,» в боргу не лишився і зловив Бігуса на слові – вийшло так, що Бігус купив ОДВП на гроші надані для розслідувань. Що, погодьтеся, смердить. Плюс Дубінський виклав дані ТОВки від імені якої Бігус придбав ОДВП. І з’ясувалося, що ТОВ зареєстрована 15 лютого 2019 р. – перед першим туром виборів президента України. Дубінський ще поглузував, мовляв, невже працівники Бігуса не збагнули, що той їх банально обікрав?

Реакції Бігуса я ще не бачив, але. Я ризикну припустити, те, що ніхто з банди Бігуса не помітив виведення в ОДВП аж 3 мільйонів грн (при тому що Бігус весь час канючить донати), мало дуже просту причину – ці гроші надійшли не організаціям Бігуса і не на розслідування. Вони надійшли самому Бігусу як платня за певні послуги. Які?

Слідкуйте за датами. 15 лютого було зареєстровано ТОВ «Девідсуши студіо», яке невдовзі почало закуповувати ОДВП. А 25 лютого (через 6 днів) вийшла перша передача «Армія! Друзі! Бабки!», де Бігус-інфо розповіла про оборудки батька й сина Гладковських – так почалася істерика навколо «свинарчуків». Щойно Подільський суд визнав інформацію, оприлюднену Бігус-інфо, недостовірною, простіше кажучи, наклепом і маніпуляцією. Але свою справу скандал «свинарчуків» зробив – він став одною з причин втрати президентської посади Петром Порошенко.

У задачі запитується – 3 мільйони, які Бігус заощадливо вклав в ОДВП (читайте – сховав від усіх), часом не були ПЛАТНЕЮ за виконане замовлення? Можна навіть не відповідати, скоро й так дізнаємося. Гризуться між собою не порохоботи. До слини з рота і юшки з носа гризуться між собою як раз ті, хто зносив Петра Порошенка з президентства. Зграя товаришів вірна собі.