Про деградацію пропагандистських яничар кремля

Mason Lemberg

Одна знаменита журналістка 🙂 сьогодні “здула” і маргіналізувала порохоботів.

Ну що сказать? – Весело їм в їхньому манясвіті. Самі придумали хвабрику порохоботів, самі звільнили всіх після скандалу з офшорами, самі потім знов всіх набрали, самі потім їх здули і маргіналізували…

Але я не про те…

Я про те, як за 2 роки помєльчали свінопсячі пропагандисти.

Коли в 2015 році цю когорту представляли знамениті “військові експерти”, “антикорупціонери” і “волонтьори”, які розказували про вкрадений мільярд Яценюка і про плани Мореля і “таємний клуб який керує Україною”. Брєд, звичайно, але люди слухали і вірили, жили цим….

… то зараз ці “волонтьори” і “антикорупціонери” зашкварились настільки, що їм вже не вірять навіть упороті. Натомість на сцену вийшли інші – отаке тупезне гужвівське чудо і подібні дуріки, суть меседжів яких зводиться до:

1) Примітивних спроб зв’язати придумані події до абсолютно лєвих фактів

Наприклад, дають правдиве посилання на те, що на заводі ахметова проводиться нарада, а наступним же реченням пишуть про те, що там виробляють гради (чому немає жодного підтвердження).

Чи: знімають автомобіль в урядовому кварталі і пишуть, що власник ходив до Порошенка (він же не спростував)

Чи: Придумують, що злочевський продавав газ Кононенку і отримавши відповідь, що не купляли в нього газ, намагаються маніпулювати, що у відповіді вказаний теперішній час, а не минулий рік.

2) Намаганні приписати їхні ж тупі штампи опонентам

Наприклад, намагання тулити всюди “а то путін нападе”

Чи: одне з останніх – “альтернативи ____маніпуляціям тупих амеб на цій фразі___ немає”

3) Примітивному маніпулюванні на протиставленнях

Наприклад: якщо т.з. порохоботи називають “блохаду” в інтересах москви і курченка зрадою і сімьйона підозрюють в зраді, то значить, що медведчук для них не зрадник

Чи: якщо т.з. порохоботи вказують на те, як вахтьор зашкварив НАБУ і на інші приклади їх помилок в інтересах насірова, то це значить, що вони підтримують насірова.

Ну така гра – чорне/біле, свідоме маніпулювання на протиставленнях.

Ці всі прийоми – не нові, їх використовують давно люди з низьким рівнем кваліфікації, деградовані особи, яким замало уваги до себе і вони придумують історії від чужого імені.

Ось саме до такого рівня скотилися пропагандистські яничари кремля в Україні.

І це добре, бо знаючи їх рівень, відразу видно, що роблять вони самостійно (виходить херня, типу “зброї в вагонах”), а що просуває кремль…

Автор