Сила Відповідальних Громадян в регулярній небайдужості

Віталій Гайдукевич

“…те, що ви потрапили на дно, не означає, що ви повинні там залишатися”. © Robert Downey Jr

Більшість довкола звикла вважати, що все вирішує хтось – далекий дядя, Президент, Вашингтонський Обком, МВФ, Сорос, масони. Меншість тією бацилою меншовартості теж хвора, але намагається лікуватися. До агресивної меншості вже давно дійшло: хочеш змін – роби їх сам. Так формуються Відповідальні Громадяни.

Це не просто, бо доводиться щоразу, на мікроісторіях, переконувати самого себе, що ти не статист, твоя позиція важлива. Не в усіх витримують нерви і «чекалка». Це як будувати велику фортецю – не факт, що зможеш оцінити власний внесок у майбутню міць, можливо, це буде очевидно лише тим, хто прийде по тобі. Але якщо опустиш руки – фортеці точно не буде.

От простий приклад цеглини у фортечний мур: люди у керма країни скоїли державну зраду – провалили операцію із затримання вбивць, треба з усіх боків дотискати, щоб винні понесли покарання. Можна не вірити в силу пікетів і петицій, а можна підтримувати все, що допомагає досягнути цілі.
Сила Відповідальних Громадян в регулярній небайдужості.

Петиція тут.

“Кожна людина – автор свого життя. Що засієш, те і жатимеш. Для мене очевидна одна річ: відповідальність за все, що з тобою відбувається, лежить лише на тобі – незалежно від того, погоджуєшся ти з подіями, що відбуваються, чи ні”. © Хтось приписує ці слова Robert Downey Jr , інші – Paul Auster (Moon Palace).

Попри авторство, головний сенс незмінний – «те, що ви потрапили на дно, не означає, що ви повинні там залишатися»… А це точно Дауні-молодшого слова.


Олексій Петров

Так друзья… Вы, как я понимаю, конечно же, услышали наши призывы подписать петицию на сайте Верховной Рады Украины и тут же взялись её подписывать. Огромное вам всем спасибо, что не остаётесь равнодушными.

Да, наших разлюбезных верховных депутатов, среди которых половина наших же слуг (если кто забыл), нужно заставить создать ТСК по делу «вагнеровцев». Это нужно не условному Петрову или Бабичу, это в первую очередь нужно тем, кто потерял на войне родных и близких. Тем, чьи мужья и сыновья были на борту сбитого российскими оккупантами Ил-76…

Так вот. Многие из вас задают один простой вопрос «А как подписать эту петицию, бо у меня ничего не получается!» Понимаю. Сам сталкивался с точно такой же проблемой.

Поэтому:

1. Открываем ссылку на петицию в ОТДЕЛЬНОМ окне браузера. (Фото 1).

2. Очутившись на сайте, регистрируемся, если впервые тут. Или пытаемся войти в свой аккаунт, если уже подписывали петицию. (Фото 2).

3. Процесс регистрации занимает считанные минуты. Кстати, я, конечно же, забыл свой пароль, пришлось его восстановить. Это тоже элементарно.

4. После входа в свой «кабинет» программа вас выбрасывает на стартовую страницу где есть куча разных-разных петиций. Находим нужную нам «Родичі загиблих в українсько-російській війні вимагають створення ТСК щодо розслідування можливої державної зради», заходим в поле петиции и нажимаем кнопку «Прочитать и подписать». Или уже после регистрации на сайте откройте еще раз ссылку на петиции из этой публикации. Подпишити петицию.

5. А вот теперь ⚡️ГЛАВНОЕ. После этого нужно ОБЯЗАТЕЛЬНО открыть почтовый ящик снова (электронный, а не тот, что в подъезде), найти там письмо с відповідного сайта и клацнуть ссылку «ПОДТВЕРДИТЬ ПОДПИСЬ». Только после этого ваш голос будет засчитан!

Фото 1

Фото 2

 

Если уже подписали петицию, то ПОДЕЛИТЕСЬ этим постом и поставьте плюсик в коментариях. ДЯКУЮ!