Команда майбутніх переможців: Петро Порошенко зустрівся з учасниками Виборчого табору «Солідарної Молоді» (фото, відео)

 

Упродовж трьох днів молоді політики, які беруть участь у місцевих виборах-2020 в команді партії «Європейська Солідарність», будуть набиратися досвіду та знань в рамках Виборчого табору ВГО «Солідарна Молодь». На відкритті табору з молоддю зустрівся лідер партії, п’ятий Президент Петро Порошенко.

«Солідарна Молодь» – юні, але дуже досвідчені. Вони – депутати місцевих рад, майбутні народні депутати, діючі лідери громадських організацій, майбутні президенти. Я чомусь твердо переконаний, що у цьому залі є майбутній президент», – говорить Порошенко.

«Ніхто не має такого рівня міжнародного співробітництва, як «Солідарна Молодь». Спитайте сьогодні будь-яку інституцію – з ким треба працювати в Україні? Відповідь дуже проста: точно з нашою молодіжкою. І це відбувається тому, що ми не заграємо з молоддю, вони є повноцінні партнери, з власним голосом, з власними інтересами, з власними перспективами соціальних ліфтів. Бо якщо ми дамо можливість цим палаючим очам, серцям, які також віддані Україні, втратити довіру, віру, любов до України, то ми загубимо все», – застерігає Порошенко.

«Саме тому за декілька днів до початку виборчої кампанії ми ухвалили рішення зібратися в цьому місці. «Солідарна Молодь» планує тут не тільки навчатися, але й зробити тімбілдінг. Це дуже важливо – мати відчуття плеча, де ви точно знаєте, куди б в Україні ви не потрапили, в який би віддалений куточок ви не приїхали, ви точно знаєте, що там є наші друзі, там точно є «Європейська Солідарність», там є наша молодіжка. І ми з нею будуємо країну. Для цього ми зібралися тут. Не тільки і не стільки для навчання, а для будівництва команди переможців – на місцевих виборах, на парламентських виборах, на наступних президентських виборах», – переконаний Петро Порошенко.

«Я впевнений в цій перемозі, бо з нами правда, з нами цінності, з нами демократія, з нами те, чого потребує Україна. І з цією силою нас не зламають зрадники. Ми разом! Ми переможемо. Ми сильні, бо солідарні», – завершив п’ятий Президент гаслом молодіжки.

«Виборчий табір буде охоплювати всі логічні етапи виборчої кампанії, починаючи з юридичного супроводу, юридичних аспектів, нове законодавство, нові правила. Молоді кандидати мають розумітися в юридичних рамках», – каже Дінара Габібуллаєва, голова ВГО «Солідарна молодь».

Фото © Михайло Палінчак

Джерело

Автор