Горілка в шпиталь від уклоніста

Олександр Дедюхін

Зеленський разом з Михалком принесли бійцям у госпіталь по пляшці горілки. Це відбулося на День Незалежності.

Провладні сучукрзмі дуууже голосили та раділи з приводу того, що тричі уклоніст нарешті дійшов до Центрального Військового Шпиталю через півтора року після кенгурації. Херой, котрий не злякався поранених бійців.

З собою потерпілий взяв несправедливо нагородженого ним же воїна гімна Михалка (півця ротом). І цей новопреставлений лавреат роздав кожному по пляшці горілки «Абсолют», коробку цукерок і ще трохи закуски.
Зрозуміло, що кожен, хто приходить до шпиталю, приносить бійцям щось смачненьке. Але горілку… Це абсолютно за межею здорового глузду.

Кажуть, що для тих, хто споює військових, у пеклі є спеціальний казан, де цієї горілки повно, і грішники, подібні до Зеленського (котрий, нагадаю, вже не вперше роздає горілку) та Михалка варяться не в смолі, а в горілці. Їм дуже хочеться хоч краплинку води, а її нема. Тільки кипляча горілка, котру демони силоміць заливають грішникам до горлянки.

Ще раз. Горілку. Пораненим. У госпіталь. Скотство.

Ну і ще одна маленька деталь. Деякі бійці з госпіталю дуже хотіли в цей день потрапити на Марш. Але не змогли, тому що їх не відпустили, бо уклоніст мав привезти горілку і ветеранів змусили його чекати.

Отакий найвеличніший в нас воїн брєда, воїн гімна.

 

Маленький уклоніст від служби в армії на другий рік каденції президента нарешті зважився припертися до центрального…

Опубліковано Tim Zlatkin Середа, 26 серпня 2020 р.