І знову хлопчика розіп’яли злі бандерівці

Олександр Дедюхін

Маленький сирота-сиротинушка, котрий зовсім нічого не розуміє в політиці, зібрав останні копійки зі своєї пенсії та разом з бабусею поїхав до Лондону. Там, у кепітал оф Грейт Брітан він одягнув форму рач’єй і собач’єй червоної армії та заспівав мокшанською мовою пісню «Смуглянка», при цьому ні він, ні його бабуся жодного разу не здогадалися, що конкурс був організований країною-агресором, хоча на сайті конкурсу було про це написано.

Бабуся Максима (а саме так звуть нашого героя) подала документи на участь в дитячому Євробаченні, при цьому не вказала про участь біднесенького сироти у конкурсі совків. Мабуть забула, старенька вже.

Але організатори Євробачення підступно довідалися, що конкурс в Лондоні «Stars of the Albion» 28.02.2020-01.03.2020 був співорганизований конторою «Русский дом», це Представительство Россотрудничества в Лондоні, і ця організація є органом виконавчоі влади РФ. І на підставі цього відмовили нещасній бабусі.

Те, що наші медведчуково-совкові сучукрзмі представили Максима Ткачука черговим розіп’ятим хлопчиком, мені не дивно. Дивно, що є українці, котрі на цю пропаганду ведуться. Як на мене, всяка вата, незалежно від віку та статі, має померти на росії. І в будь-якому випадку не представляти Україну в Європі.

Автор