Хто такі “блокадники”

Богдан Карпенко

Вельми цікава деталь до недавнього тексту про так звану блокаду:
Дмитро Різниченко (вікі: був у 2014 у добровольчому батальйоні “Донбас”) у коментарях, скрін котрих розійшовся соцмережами, повідомляв наступне: “Всі ці “блокадники” – з мого батальйону. Їм платять у фірмі Семенченка “Донбас-Безпека” 6000 гривень на місяць. От і вся ціна того “фронтового братства”

Пішов я гуглити, що за за фірма така: “Донбас-безпека”. Видає відео Тетяни Заровної за 8.05.2015, де у підписі вказано “бойцы бт Донбасс из фирмы Донбас-Безпека, возглавляемой Костанчуком (Бишутом) и крышуемой нардепами Семенченко и Кишкарем”

Шукаю Костанчук Донбас-Безпека. Перша ж лінка: інтерв’ю 5-му каналу “Доброволець батальйону “Донбас” Тарас Костанчук”, далі з тексту: “Створили юр. особу з ліцензією на охорону: “Донбас – безпека”. Шукаємо клієнтів, працюємо”
http://www.5.ua/…/veteran-ato-taras-kostanchuk-dobrovoltsi-…

Шукаю Костанчук Тарас, знаходжу його фейсбук. А там пише “Голова організації у Об’єднання учасників АТО “Справедливість”

https://www.facebook.com/Taras.Kostanchuk.spravedlivo

“Справедливість” – така ж назва у партії Валентина Наливайченка. Іду на сайт партії пана Валентина, і що я бачу: “Наша команда: Валентин Наливайченко, Руслан Колєсніков, Маркіян Лубківський, Тарас Костанчук”

http://www.spravedlyvist.com.ua/nasha-komanda

Нагадаю, що нещодавно вияснилась інша цікава деталь: Радченко “Рубєж”, який на початку листопада очолив луганський осередок партії Наливайченка, за повідомленням Ольги Решетилової, має стосунок до підрозділу охорони громадської безпеки “Зоря” (Юрій Бойко, ОППОблок), і саме від “Зорі” були ті “тітушки”, яких так активно демонстрували на відео “блокадники” Парасюк і Семенченко. Інша цікава деталь є та, що “Рубєж” вийшов на поруки депутата Артеменка (того, що компромат від Наливаченка у США відправляв), і той же “Рубєж” Радченко був затриманий одночасно з Лихолітом “Батьою”, який тепер активний учасник “блокади”

Зібрав тут цікаву інформацію з абсолютно доступних джерел:02.07.2016 Апеляційний суд Києва відпустив екс-начштабу бата…

Posted by Богдан Карпенко on Montag, 20. Februar 2017

Я от прямо не знаю, вам не здається, що прізвище “Наливайченко” якось занадто часто звучить за людьми (майже так само часто, як ІВК), які організували “блокаду”, і організовують провокації на ній, щоб привернути до себе увагу? На блокпостах люди з охоронної фірми члена партії Наливайченка, “тітушок” проти них підвозить теж член партії Наливайченка. І обидва ці члени партії Наливайченка, одночасно, пов’язані з Юрієм Бойком (Тарас Костанчук, за повідомленням сайту “Чесно”, був довіреною особою Бойка на виборах Президента 25 травня 2014 року)

http://www.cvk.gov.ua/vp…/wp007pt021f01=111pt001f01=702.html

P.P.S. Що ще цікаво, так це часта участь в ефірах “Интера” пана Наливайченка, “Интера”, який є каналом ОППОблоку.

Автор