Нема такого дна, де вже ніхто б не постукав знизу

Mason Lemberg

В день зриву злочинного перемир’я невідомо з ким (росія ж вийшла з домовленостей), в день мітингу на Банковій, маріонетки ОПи з числа колишніх “бурців з режимом Порошенка” запостили гівновідосік про Пороха з медведчуком, аби перебити негатив проти зелі.

Вчора зеля призначив медведчуківського старого пдра кравчука головою делегації в ТКГ… І що роблять бурці з медведчуком? Мовчать… Набрали лайна в рота, мовчать.

6 років уйопки за грантові гроші мочили попередню владу. То реформа прокуратури не така, то десь в законі речення пропустили, то давай сиру програму шабуні вже впроваджувати, бо гроші освоєні.

Вчора венедіктова призначила піскуна.
І що роблять бурці, яким 6 років давали грантові кошти на реформи, в т.ч. прокуратури? Мовчать… Набрали лайна в рота, мовчать. Я розумію, що піскун не картавить і не є кумом Порошенка (що безумовно є страшним злочином само по собі), але це ж, блть, пздц. Ви на шо гроші брали 5 років, щоб потім вінцем реформи прокуратури було призначення піскуна?

То до чого я то все веду?
Немає жодних сумнівів в тому, що це все лахміття працює на ОПу, на руйнування держави і на росію. Прямо чи опосередковано, але вони дуже добре усвідомлюють руйнівність своїх дій для держави. Бо стрибати 6 років на картавого кума (тіпа ми такі принципові) і “не бачити” піскуна – це очевидна умисна дія. Це стосується і багатьох інших прикладів співпраці бурців з ригами, вбивцями Майдану і т.д.

Немає жодних сумнівів в тому, що оті бурці і “правдоруби”, які вливали інформаційне лайно проти попередньої влади (координовано, організовано) є учасниками процесу, правову оцінку яким потрібно дати в майбутньому.


Тарас Чорновіл

Ще позавчора, коли я писав тут про дно-дна в особі Кравчука, як кандидата на головного переговірника від України та повноважного представника держави у Мінській тристоронній групі, більшість із нас були переконані, що це тільки зєліни галюніки під час чергового виступу в наркотичному дурмані. Усі ж розуміли, що є межа безглуздю й так далеко вже зайти не може. Нема межі, як і нема такого дна, де вже ніхто б не постукав знизу.

До старого маразматика й абсолютно керованого Медведчуком Кравчука добавилося ще одне “нове обличчя” – так само припаркований на медведчуківській стоянці тричі екс-генпрокурор Піскун, ідеальне “нове обличчя”. Уже згадував, що Володимир Литвин зараз, либонь, стоїть перед дзеркалом і вправляється в рімейку свого сакраментального: “Україні потрібен Литвин!” А на Байковому кладовищі пазурами рветься крізь бетон Щербицький – настав час і йому паслужіть савєтскому атєчєству.

А пригадуєте, коли СРСР остаточно почали називати “страной победившего старческого маразма”? Ні, не при Брєжнєві. Тоді більшість ще побоювалися. А на початку 1984 року, коли після двох “ах как скоропостижно и безвременно” генсеком ЦК КПСС поставили (чи, точніше, притулили, підперли) К.У. Черненка. Навіть у військах (я тоді служив у армії) офіцери, вже не криючись, висловлювали саме таку крамолу.

Кравчук – персоніфіковане уособлення ще тої “страны победившего старческого маразма” – кров від крові, плоть від плоті. Піскун – символічний образ відтворення в сьогоденній дійсності забутих старих і поношених привидів минулого. Але старечий маразм державного рівня має завершуватися й скріплюватися на самій верхівці. І хто вам сказав, що сорок років різниці у віці та до сорока в історичній перспективі стануть цьому на перешкоді? Оце нещастя Янєлох усе частіше, особливо в тому блеянні під Охматдитом, до карикатурних тонкостей повторює образи старих маразматиків часів перезрілого СРСР. А його “побудуєм якийсь літак, будемо усіх бомбить…” і все інше видавлене через паузи й екання дасть фори навіть Брєжнєву з його “сіські-матіські” на 24 з’їзді КПСС.

То з новими обличчями вас! Кого там ще мали зробити разом? Черга “достойних” аж до обрію. Про Николу Яновіча теж не забудьте…

UPD. Тут ще одна адреса для пошуку “нових облич”. Могила попередника Щербицького – Шелеста. Далі копати вже не раджу, бо й кістки порозсипалися…