Термін “бариґа” при Зеленському заграв новими яскравими фарбами

Валерій Прозапас

Пам’ятаєте скільки лунало насмішок після передачі сьомим п’ятим президентом своїх активів у сліпий траст, і скільки недорогеньких намагалося знайти сліди “збагачення”, а потім плюнуло та скотилося в тупу пропаганду?

А між іншим, те грамотне рішення передати бізнес в прозоре управління і є причиною відсутності “економічних” справ проти Порошенка – міжнародна компанія з управління активами, яка працює за найвищими світовими стандартами, по стінці розмаже будь-який “правоохоронний” орган, тому в той бік навіть портновське ДБР не дивиться, вже не кажучи про менш відморожені організації.

“Сенсації” ж про “збагачення у 82 рази” та інше “мародерство” так і залишаться пам’ятником українській “антикорупційній журналістиці”, а обмануте населення ще будуть довго годувати лайном типу “незадекларованих картин з Вікіпедії”.

Інша справа – Зеленський.

Той “переписав” головні активи типу “Квартала” на найближче оточення, яке займає державні посади, а офшори взагалі премудро оформив на дружину.

Вже коли він перебуває у президентському кріслі, його родина примудряється заробляти на облігаціях внутрішньої державної позики, а сам президент сором’язливо “забуває” вносити вчасно інформацію про доходи з них.

Головою Антимонопольного комітету “простой парєнь” призначає сестру розпорядника свого італійського майна і за сумісництвом спонсора партії “сосен слуґ народу” тощо.

Знаменитий термін “бариґа” при шостому президенті заграв новими яскравими фарбами. Думаю, після своєї каденції “просто порядочний чєловєк, всьо” почує на свою адресу “многа вапросав”, тільки на відміну від попередника, до нього вони будуть доречними.

Автор