Монобидло любить швидкість (фото)

Сергій Марченко

Батько. Мати. Дочка. Син. Їх більше нема.
Іще один син бореться за життя. Щоб до скону згадувати свою щасливу родину і день, коли п’яна тварина Антон Желепа забрав її в могилу під Конча-Заспою.

Питання кримінальної відповідальності за водіння у нетверезому стані в Україні не просто назріло, а перезріло. Надто люблять у нас це діло. Кожного вечора від Києва і до самого забитого села, в ресторанах збираються дядьки “порєшать вопроси”. І кожного вечора роз’їжджаються, п’яні, за кермом.

І коли 22 листопада 2018 року коаліцією БПП-НФ було прийнято закон про кримінальну відповідальність п’яних за кермом, це була чергова реформа серед багатьох, які так ніхто і не помітив. До речі, штришок. Білі пальта з Самопомочі не дали за закон ЖОДНОГО голосу. Такий у білих пальт стиль.

Згідно з законом, кримінальна відповідальність мала вступити в силу 1 січня 2020 року. Але 3 грудня 2019 року монобільшість Слуг Народу у турборежимі голосує відтермінування дії закону на півроку.

А ще через півроку президент Зеленський підписує закон про скасування кримінальної відповідальності за п’янство за кермом. Бо ровним пацанам із Велюру буде некомфортно на зоні, а кидати пити в їхні плани не входить.

Реформи від Зеленського: наш міні-імператор скасовує кримінальну відповідальність для п’яного бидла, а п’яне бидло вбиває людей.


Дмитро “Калинчук” Вовнянко

“Так! Так! Так!… Але – ні!” – принцип ЗЕкоманди.

Між двома новинами 10 днів різниці.

Ну і якого?!