Час безсовісних горлопанів, нездар, наркоманів і пройдисвітів

Джон Сміт

Тут засуджений у Грузії злочинець і наркозалежний гастролер, який в Україні прикидається реформатором, розкритикував Мінські домовленості. Чувак б’є себе у груди, що він-то на відміну від слабака-Порошенка вже такої зради під час подій 2008 року не підписував.

Отут правда. Не підписував. Бо товаріщ Сааков навіть не отримав права вести переговори. “План Мєдвєдєва-Саркозі” прийняли, власне, Мєдвєдєв і Саркозі. Саакашвілі сидів у Тбілісі, куди йому потім спустили документ.

Так що тут навіть і немає сенсу згадувати, що за цим документом, на який Саакашвілі погодився, Росія не понесла жодної відповідальності, не отримала санкцій і жодного економічного тиску, а третій пункт взагалі офіційно закріпив право військ РФ вільно перебувати на окупованій території Грузії.

Ось такий радник зараз у Зеленського, якому останній незаконно, попри ніким не скасовані висновки комісії по громадянству при Президенті України, попри не закриті кримінальні справи в ГПУ, повернув український паспорт.

Бо Зеленому потрібний голос у підтримку. Зелень молов дічь про “просто перестати стріляти”, а вийшов пшик. Війна продовжується. Тому дві нікчеми хвалять одне одного.

На відміну від нездар, Порошенко – професійний дипломат. Він втягнув РФ у перемовини і витиснув підпис Путіна. А далі Захід ввів санкції та офіційно прив’язав їх до виконання Мінська Росією. Це не тупі многоходовочки дебілів. Порошенко досягнув конкретного результату. Результат: 6 років економіка РФ у рецесії. Навіть ядерний удар не наніс би РФ таких економічних втрат, як наніс Порошенко санкціями.
Разом з санкціями РФ отримала не менш важливий репутаційний удар. До 2014-15 років РФія мала імідж величі та непереможності. А після символічного акту остракізму у вигляді санкцій РФ перейшла у розряд чумних злочинців. І пішли удари від інших. Від Ердогана, від принца Салмана…

Але саме на Україні РФ обламала зуби, що всі й побачили. Тому вражений президент Франції і писав у власній книзі, як якийсь Порошенко вів перемовини в Мінську.

Зараз час безсовісних горлопанів, нездар, наркоманів і пройдисвітів. Вони виступають перед плєбсом з бронєвічка, розмахують руками і впарюють казки. Але нічого з їхніх казок не працює. Реформ нема, війна продовжується, їх хазяїва-олігархи крадуть так, що ми вже летимо в економічну прірву.

Так що лише питання часу, коли всю цю мразь народ почне викидати. Що їм і бажаю.

Автор