Не дочекаєтесь!

Валерій Прозапас

Нещодавно штатний пропагандист так званої “УП” Дубінянскій вчергове сформулював потаєне бажання всіх антидержавних та українофобних сил – щоби Петро Порошенко відмовився від політичної боротьби та поступився місцем в опозиції “новим ліцам”.

Це не новина, нейтралізувати фігуру такого масштабу для промосковських сил – завдання №1, а для наших “патріотів” та білих польт можливість попастИся на відповідному полі та покрасуватись в ролі чергового месії за гроші винаймача, по прикладу “надопозиціонера” Вакарчука.

Але цього разу автор у своєму памфлеті, розмірковуючи про вбивчий “антирейтинг”, проговорився і видав – “НЕ СУТЬ ВАЖНО, заслужил ли ПАП массовую нелюбовь или пострадал безвинно” ©

Ось воно!

Дивно, як редактори пропустили фактичну явку з повинною від “історика та політичного оглядача”.

Для пропагандистів дійсно “нє суть важно”, яку чорнуху просувати проти Порошенка, аби платили, так виходить?

Як може бути “нє суть важно”, правда чи ні про “збагачення у 82 рази” чи “вбивство брата”?
А правдивість “торгівлі на крові” або “корупційність Роттердам+” теж “нє важно”?
“Нє важно”, що Біґусу підготували інформаційну спецоперацію “свінарчукі”, а тепер суд змушує його її спростовувати?

Фейки, бруд, прямий оговір інформаційної окупації – “нє суть важно” правда чи ні???

Якщо Порошенко дійсно безвинно постраждав від багаторічної наскрізь брехливої кампанії проти себе, то скажіть, якого милого він має змиритися з цим і йти, товаріщ Дубінянскій?

То може йти мають “расслєдоватєлі”, “антикорупціонери”, професійні активісти та продажні журналісти, – так буде правильніше?

А щоби додати ваги своєму проплаченому маразму, “історик” Дубінянскій чомусь розповідає про невдалу спробу реставрації монархії у Франції як приклад неможливості відіграти політичний програш.

То нагадаємо “спеціалісту” інший приклад, за демократичними правилами: після одних програних виборів на наступних на посаду Прем’єр-міністра Кабінету Її Величності повернувся сер Вінстон Черчилль.

Автор