Підтримували раніше – підтримаємо і зараз

Елена Кудренко

Я так понимаю, после возможной посадки Петра Порошенко в стране наступит долгожданное улучшение?

Учитель получит свои 4 тыс долларов, а каждый избиратель Зе – свою долю от имущества “барыги”.

Также у нас неожиданно появятся великолепные дороги, Европа будет дарить нам деньги и помощь, а Россия отведет свои войска от наших границ. От Харькова, Сум, из Донецка и Луганска. Из Крыма – не факт, но вы в него и так не ездите все эти годы, не так ли?

Посадка Порошенко снизит тарифы на коммуналку, а пенсии станут как в Европе. Или хотя бы как в России, но цены чтобы украинские остались, для начала.

Ничего не забыла?


Валерій Прозапас

Ну що, маски потроху зриваються.

Ніхто і не збирався боротися з міфічним “мародерством”, “корупцієй” та “зубожінням” за “улучшеньіце”, – то була казочка для розігрітого пропагандою наріда.

Антидержавна хвиля очікувано атакує ідентичність та цивілізаційний вибір українців.

Вже багатьом мова не така, армія підлягає скороченню, військові під слідством, “зовнішнє управління” звідкись взялося, оспіване медведчуковське “народовладдя” на підході, московську церкву подавай та поліцейське стійло “а-ля рюс”.

І заважає всьому цьому в повній мірі реалізуватися масштабна фігура Порошенка, якого ні на день не припинили цькувати навіть після повної зміни влади в країні рік тому.

Вже давно не дивує поєднання зусиль кремлівців та їхніх прямих підручних з “нашими” “новими ліцамі” та професійними “патріотами” у спробах знищити Пороха, дивує, як він все це витримує.

Схоже, його віра в Україну – таки справжній граніт, таке нечасто побачиш, а в нашій зрадливій “еліті” так взагалі не побачиш.

От і весь секрет його підтримки, підтримували раніше – підтримаємо і зараз.

Автор