Зради і перемоги тижня. 3 – 9 лютого

Дмитро Вовнянко

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня.

Розглянемо події 3 – 9 лютого 2017 рр.

ЗРАДА

Закарпаття потерпає від повені. В Іршавському, Тячівському, Перечинському, Рахівському, Мукачівському, Хустському та Виноградівському районах Закарпатської області залишаюся підтопленими 276 дворогосподарств та 649,3 га сільгоспугідь.

В Люботині Харківської області активісти перекрили трасу державного значення “Київ-Харків-Довжанський” в знак протесту проти закриття місцевої лікарні.

Депутат Верховної Ради в суботу, 4 лютого, вдарив співробітника поліції в Бахмуті.

Міністр фінансів України Олександр Данилюк ініціював притягнення до дисциплінарної відповідальності голови ДФС Романа Насірова За систематичне порушення доручень міністра фінансів і неузгоджену відсутність на робочому місці, в т ч – за поїздку на іннагурацію Трампа.

Офіцер ЗСУ Сергій Добренко, який перейшов на бік бойовиків “ДНР”, як “учасник” АТО отримав в Черкаській області ділянку землі в 2 га.

Консула України в Йорданії звинуватили у хабарництві.

В Україні станом на кінець січня було обліковано понад 240 тисяч дітей – вимушених переселенців.

ПЕРЕМОГА

Державний телеканал UATV розпочав мовлення кримськотатарською мовою для закордону і анексованого Криму. Також українські FM-станції почали мовити на Крим.

Відновлене електропостачання Авдіївки. Російської Федерації не дали спровокувати гуманітарну катастрофу і дестабілізувати ситуацію в Авдіївці та по всій лінії фронту.

З Авдіївки станом на ранок середи евакуювали 298 осіб.

Український “Руслан” доставив у зону вічної мерзлоти найбільший авіадвигун для ремонту Boeing, що зламався.

В Україні спростили арешт суддів.

Командира підрозділу бойовиків “Сомалі” Михайла Толстих, відомого під прізвиськом Гіві, убито в контрольованому бойовиками Донецьку. за 2 роки знищено 17 ватажків російських терористів на Донбасі

В Україні чиновника вперше судитимуть за неподання декларації. Генеральна прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно працівника Державної фіскальної служби за те, що він не подав декларації про статки.


Успішних вихідних! І до зустрічі на зраді/перемозі за тиждень.

Автор