Карантин може бути вашим шансом на зміни

Пилип Духлій

Світ входить в чергову кризу через коронавірус. За попередніми прогнозами він буде вирувати десь до кінця травня, потім кілька місяців перерви і з листопада почнеться знов. Остаточно все закінчиться тільки наступного літа. Десь 50-70% населення Землі захворіють, десь 3% населення помре. Буде завдано сильного удару по багатьох сферах бізнесу, люди місяцями будуть працювати з дому, збільшиться безробіття.

Так чи інакше, ця криза пройде, і за рік-два почнеться ріст. Криза – це не тільки погано, це чарівний копняк під сраку щось почати змінювати в своєму житті.

Карантин може бути вашим шансом на зміни. Відпочиньте, виспитесь, нагуляйтесь на свіжому повітрі та повертайтесь до навчання.

Всі ті курси, лекції, плани вивчити нову мову, опанувати нову професію, що ви постійно відкладали на потім, на Новий рік, на понеділок, ви можете реалізувати прямо зараз. І хто знає, може після кризи ви будете мати іншу роботу, більший дохід і нове життя?

Окрім того, дистанційна робота дозволяє працювати на іноземних замовників, отримувати дохід в валюті і менше залежати від падіння курсу гривні та внутрішнього безробіття.

Скористайтесь новою можливістю. З чого почати?

Для пошуку онлайн-курсів використовуйте агрегатор. Тут зібрані практично всі онлайн-курси світу із зручним пошуком.

Якщо ви новачок у фрилансі, то можна почати з курсу по фрилансу

Для спілкування фрилансерів і допомоги у нас є велика українська спільнота beFree – фриланс для українців

Для пошуку віддаленних замовлень на фриланс – beFree – біржа роботи

Більш ніж 100 безкоштовних онлайн-курсів для ефективного дистанційного навчання

Автор