Єдиний сценарій Зеленського

Володимир Омелян

Єдиний сценарій, який наполегливо втілює Зеленський і олігархи, – російський.

Тому відсутня стратегія розвитку держави, план роботи Президента, Уряду, парламенту. Вони просто непотрібні. Олігархам комфортно існувати в умовах економіки а ля рус. На Захід вони здатні продавати лише сировину і купувати там маєтки, аби перебути в них важкі часи.

Після успішного вкорінення російських агентів в найближче оточення президента України, заміни Богдана на Єрмака, посилення впливу Разумкова – абсолютно логічною є заміна Уряду Богдана на Уряд Єрмака.

Уряду Єрмака відведена дуже проста місія. Ні, це не реформи, як Ви подумали.
Новий Прем’єр-міністр і новий Уряд лише поглиблять існуючу кризу. Єдиний, хто на цьому заробить гроші готівкою, а не через капіталізацію власних статків, – це олігархи.
Паралельно з поглибленням кризи росіяни щедро фінансуватимуть лівацькі погляди в Україні, рупором яких будуть Медведчук і Шарій. Або їх замінники.

Як тільки нео-комуністи чи ліваки будуть мати більше 30% підтримки населення, – через Єрмака і олігархів росіяни вкладуть в голову Зеленському необхідність провести дострокові парламентські вибори восени 2020 р. Логіка буде простою: ліві + слуги разом матимуть понад 50%, Зеленський скине з себе негатив. Нарешті, Прем’єром тоді стане ще досвідченіший політик: Медведчук або Бойко.

Наскільки легко маніпулювати думкою Президента – ми всі вже пересвідчилися. Навіть Янукович був досвідченішим.

Ну, а далі Ви знаєте…

Єдине, що зможе змінити цей план, – військова інтервенція РФ в Україну влітку 2020 року. Але це вже інша історія, ризикованіша для Москви

Автор