КВН проти ФСБ – це не комедія, а драма, що перетворюється на трагедію

Валерій Прозапас

Кремль продовжує прикормлювати ОРДЛО солодкою надією включити це нещастя до складу федерації, хоча про всяк випадок і страхується від українського впливу роздачею паспортів з двоголовим півнем.

В РФ незабаром відбудуться зміни до їхньої Конституції, тому такі чутки вигідно розпускати самим чекістам, щоби замаскувати свої справжні цілі, як і продовжувати бойові дії, бо напруження на Донбасі грає їм на руку.

З чого нова українська влада вирішила, що Путін зацікавлений “прєкратіть стрєлять” та згорнути окупацію – майже така сама велика загадка, як і включення Сівохи до РНБО з повним ігнором справжньої ситуації на фронті.

Насправді московський план не змінився і ніколи не зміниться – включити всю Україну в сферу свого впливу, спочатку вштовхнувши “республіки” в якості гачка “автономій” в тілі України, заодно підстрахувавшись виходом з низки міжнародних зобов’язань та збільшенням військової присутності на наших кордонах та в окупованих районах.

Паралельно “Газпром” відновив свої позиції в світі Турецьким та другим Північним потоком під лагідну поведінку української сторони, яка відмовилась від судових позовів до нього та погодилася на значне зменшення транзиту. А про економічну складову цієї “перемоги” так толком ніхто і не розповів.

Ми спостерігаємо процес зосередження на всіх напрямках можливостей Кремля для подальшого наступу на українську державність та захоплення її територій, а не щоб “сдєлать хорошо народам Донбасса”, і тим більше не “установіть мір”.

Українська ж влада деградувала до рівня 2013 року, продовжує брехати своєму виборцю і загіпнотизовано спостерігає за діями ворога в наївних сподіваннях чи то “домовитись посєрєдінє”, чи то “переграти Путіна”.

КВН проти ФСБ це не комедія – а драма, що вже перетворюється на чергову трагедію.

Автор