Петро Порошенко настільки крутий, що…

Віктор Литовченко

– Петро Порошенко настільки крутий, що краде гроші з бюджету, навіть не маючи до нього доступу.
– Петро Порошенко настільки крутий, що коли він перестає красти гроші з бюджету, в країні виникає дефолт.
– Петро Порошенко настільки крутий, що кожен місяць тікає за кордон. І кожен раз назавжди та безповоротно.
– Петро Порошенко настільки крутий, що рахує гроші тоннами.
– Петро Порошенко настільки крутий, що може провезти тонну доларів на революцію в ручному багажі. І нестиме їх однією рукою, в той час як другою продовжуватиме красти у всіх навколо.
– Петро Порошенко настільки крутий, що за все своє життя не зробив нічого хорошого.
– Петро Порошенко настільки крутий, що усе, що він робив, було неправильним і на зло. Але якщо опоненти повторюють його дії, це стає винятково правильним і на добро.
– Петро Порошенко настільки крутий, що особисто відповідає за кожне невдале призначення його опонентів.
– Петро Порошенко настільки крутий, що винен в усіх бідах країни, навіть у тих, до яких він не має ніякого відношення.
– Петро Порошенко настільки крутий, що кожне сказане ним слово – брехня. При цьому якщо це слово повторюється слово-в-слово його опонентами, то воно стає істинною правдою.
– Петро Порошенко настільки крутий, що за гроші купує усіх навколо, навіть не платячи їм грошей. Ой, забув… Їх же він також усіх обкрадає.
– Петро Порошенко настільки крутий, що не має ніякої популярності та поваги в суспільстві, але з ним усе одно борються усі політики країни.
– Петро Порошенко настільки крутий, що його повчають навіть ті, хто жодного слова грамотно написати не може.
– Петро Порошенко настільки крутий, що його за все треба садити в тюрму і надовго, але садити нема за що.
– Петро Порошенко настільки крутий, що приводить до влади навіть тих, хто приходить забирати у нього владу. (Руслан Бащенко, композитор-аранжувальник)
– Петро Порошенко настільки крутий, що про нього більше всього говорять та згадують ті, кому він давним-давно став нецікавим і вони не бачать смислу витрачати на нього час.
– Петро Порошенко настільки крутий, що його ненавидять у НАТО, ООН, ПАРЄ та в усіх інших міжнародних організаціях, але аплодують кожному його виступу, приймають як дорогого гостя, дають гроші та обіцяють підтримку. (Галина Косик)
– Петро Порошенко настільки крутий, що, збагатившись у 82 рази, вилетів зі списку Форбс. (Liubomyr Churevych)
– Петро Порошенко настільки крутий, що чим більше і активніше бойкотують продукцію Рошен, тим краще вона продається. (Олена Могилівська)
– Петро Порошенко настільки крутий, що сам Чак Норріс мріє бути Петром Порошенком. (Igor Greek)
– Петро Порошенко настільки крутий, що сказав усі слова. Тому частина виступів його наступника повністю збігаються з виступами Петра Порошенка. (Лариса Шкуро)
– Петро Порошенко настільки крутий, що може заробляти гроші навіть закритою за поребриком фабрикою. (Валерій Ставицький)
– Петро Порошенко настільки крутий, що армія, яку він обкрадав, ставала від того міцнішою та сильнішою. (Igor Greek)
– Петро Порошенко настільки крутий, що через нікому непотрібний безвіз примусів усіх (а особливо тих, хто більше усіх упирався і не хотів) поїхати на заробітки по Європах. (Nikolai Schikirianski)
– Петро Порошенко настільки крутий, що, випадково продемонструвавши знання алфавіту і таблички множення, тебе можуть обізвати порохоботом. (Кривоусов Иван)
– Петро Порошенко настільки крутий, що усі украдені гроші пропиває. Тому їх ніхто не може знайти. (Nikolai Schikirianski)
– Петро Порошенко настільки крутий, що на здані від постійного бухання пляшки збагатився у 82 рази. (Oleg Fedko)
– Петро Порошенко настільки крутий, що цей пост з описанням його крутості довший за максимально можливу стрічку у Фейсбуці. (Savradym Oleksandr)
– Петро Порошенко настільки крутий, що сам купує собі навіть ворогів. На украдені у них же гроші. (Mychaylo Opatskyy)
– Петро Порошенко настільки крутий, що будучи диктатором та узурпатором, провів чесні вибори та програв на них. (Juli Karpova)
– Петро Порошенко настільки крутий, що навіть BBC, працюючи за ідеальними “стандартами бі-бі-сі”, платять йому гроші як банальні брехуни. (Anna Dudkova)
– Петро Порошенко настільки крутий, що украв навіть всю корупцію і забрав її з собою. Тому усіх антикорупціонерів як повідмикали.

ДОПОВНЮЙТЕ! Це буде літопис епохи!

 

Фото © Михайло Палінчак

Автор