Новорічне привітання Петра Порошенка (відео)

 

Порошенко сказав: “У новорічних святах є якась магічна сила. За будь-яких обставин вони приносять непереборно добрий настрій. Хто-хто, а наша команда “Європейської солідарності” ніколи не опускає руки. Ми впевнені в перемозі України, і нас точно не зламати”.

“І що додає оптимізму, по-перше, це запас міцності тих змін, які українці здійснили протягом 5 років. Похитнути його виявилося не так просто. А по-друге, мільйони небайдужих людей демонструють свою громадянську позицію. Наша команда відчуває цю підтримку, вона надихає і окриляє. І ми разом боронимо наші цінності й перспективу членства України в ЄС і НАТО, і мову, і віру, і армію. Ми захищаємо Збройні сили в тилу від атак “п’ятої колони”, а збройні сили міцно тримають оборону на фронті. Я дякую нашим воїнам за те, що вони гарантують безпеку і дарують веселі та радісні новорічні свята”, – сказав політик.

Він також наголосив, що незалежно від того, хто за кого голосував на виборах, ми всі українці.

“Ми всі єдиний український народ, і я хочу, щоб для кожного з нас у новому році синьо-жовтий прапор єдності був важливішим, ніж партійні кольори і щоб попри внутрішні розбіжності ми зберігали солідарність перед зовнішніми викликами. Разом ми сильні. Я щиро вітаю всіх українців з Новим роком. Миру всій країні, щастя і добробуту кожній родині. І хай збуваються найсміливіші мрії. З Новим роком! Веселих свят”, – підсумував Порошенко.

“Все буде гаразд”, – додала Марина Порошенко.

Фото © Михайло Палінчак

Джерело

Автор