227 дітей загиблих Героїв до Нового Року точно отримають сюрпризи (фото, відео)

 

ГО Справа Громад

Що трапляється в ніч перед Різдвом? Правильно, дива.
Дорослі хлопчики й дівчата, пригадайте себе? Спершу ти з завмиранням серця рахуєш дні та години до приходу дива, щиро віриш в нього. Тобі два, три, п’ять…
Потім ти скептичний підліток, який сумнівається в природності див, але все одно чекає – що там? Тобі десять, дванадцять, п’ятнадцять…
А потім ти виростаєш і починаєш робити дива сам. Перш за все тим, хто вірить та із завмиранням серця рахує дні та години до приходу дива. Упізнали себе?

Не кожну малечу з подарунком в руках обійме тато чи мама. Але ці дітки точно поцілують світлини рідних, яких забрала війна, а тато чи мама точно посміхнуться десь там, на Небесах.

А от тепла і сюрпризів додамо ми – хлопчики і дівчата, які взяли на себе роль ельфів, помічників Миколая або Помічники Див. 227 дітей загиблих Героїв до Нового Року точно отримають сюрпризи. Просто так. Бо вони наші. Бо чужих дітей не буває.

Ці подарунки – Ваша Добра Воля. Ми лише їх зібрали та привеземо тим хлопчикам і дівчатам, що з завмиранням серця рахують дні та години до приходу дива.

Спасибі Вам. Кожному.

Щиро Ваші Асистенти Див:
Марина Порошенко і ГО «Справа Громад»

Із Різдвом і Новим Роком 🎅 🎄

* * *

«Справа Громад» долучилася до ініціативи «Солідарна Молодь». А ці молоді хлопці та дівчата роблять велику справу – збирають подарункові коробочки #святоBox. Кожна коробочка, яку вони пакують для діток зі Сходу, містить багато цікавих речей.

Якщо ви хочете долучитися – до 27 грудня триває збір.


Петро Порошенко

У ці чарівні святкові дні всі очікують на диво. І подарувати його тим, хто поруч, може кожен.

Українці, які взяли участь у нашому різдвяному зборі подарунків, доводять це на власному прикладі. На зібрані кошти вдалося придбати квадрокоптери, розумні годинники, павербанки, конструктори, навушники, колонку і солодкі подарунки на суму близько 227 тисяч гривень.

Марина взяла на себе роль різдвяної феї та разом з ГО Справа Громад зібрала і відіслала ваші новорічні подарунки для 227 діток, батьків яких забрала війна.

Щиро дякую усім, хто долучився. Ви — неймовірні!

 

Автор