Держава не може існувати без кордону

Костюк Олександр

Наступні 4 місяці ТБ та ЗМІ будуть наповнені виступами політиків, статтями та дописами «експертів» і «блогерів», які будуть переслідувати одну єдину мету. Так звані «вибори в ОРДЛО», але без реального, повноцінного контролю ЗСУ України на кордоні з РФ. Без реального виводу військ РФ та реального, повноцінного роззброєння бойовиків.

Вам будуть казати, що:

– ці червоні лінії заважають досягненню мира;
– що потрібно йти на компроміси;
– що червоні лінії придумали порохоботи, щоб заважати Зеленському досягти миру;
– що це все підписано Порошенком ще у 2014-му;
– що нічого страшного, якщо кордон буде контролюватись: ОБСЄ/безпілотниками/відеокамерами/народной міліцієй/муніципальною вартою/совмєстним контролєм народной міліції і прєдставітєлєй МВС і т.д. і т.п., варіантів буде купа;
– що кордон повернуть наступного дня після виборів;
– і т.д. і т.п.

На протискання цих тез будуть кинуті ВСІ сили. Всі ручні політики, псевдопатріоти, псевдоексперти, псевдопозіціонери, блогери, телеканали, політичні шоу тощо. Насправді, вже працюють.

Хочу сказати одне. КОЖЕН, хто просуває ідею виборів в ОРДЛО без повноцінного, 100%-го контролю ЗСУ на кордоні з РФ, готує смерть. Багато смертей. Смерть держави Україна. Смерть особисто вас і ваших дітей.

Тому що держава не може існувати без кордону.
Тому що після виборів і легалізації ОРДЛО, РФ НІКОЛИ не поверне Україні контролю на кордоні.
Тому що, повернувши в Україну ОРДЛО без контролю на кордоні, ми отримаємо Україну з відкритим для ворога кордоном.
Тому що через кордон, який буде контролюватись сліпоглухонімим ОБСЄ/безпілотниками/народной міліцієй /совмєстним патрулірованієм, потоком буде йти: зброя, наркотики, контрабанда, кримінал, агентура, диверсанти, бойовики, кадирівці, буряти, вбивці. Йти і розповсюджуватись по всій Україні – від Харкова до Львова.

І все це буде йти з однією метою. В потрібний момент почати вбивати. Без жодної відповідальності РФ.
Тут не може бути компромісів.

Тому КОЖЕН, хто буде вам просувати ідеї виборів в ОРДЛО без повноцінного, гарантованого виведення військ РФ, повного роззброєння бойовиків і 100%-го контролю ЗСУ на кордоні з РФ – провокатор, зрадник і вбивця, в які б миротворчі чи патріотичні одежі він не рядився.

Автор