Про Савченко… і про вас

Сьогодні Надія Савченко в ефірі РадіоЕра, відповідаючи на запитання що треба зробити, щоб повернути Донбас, сказала ДОСЛІВНО наступне:

Перше: Продовжити санкції проти Росії, тому що вона ще не зрозуміла, що їй потрібно піти.

Друге: Вийте на прямий зв’язок (без Мінських домовленостей) із “ДНР” і “ЛНР” як вони себе позиціонують. Вийти на прямий внутрішній зв’язок, без третьої і четвертої сторони.

– Хвилиночку. Ви вважаєте що можуть бути прямі переговори між Президентом Порошенком і паном Захарченком?

– Ні, Пан Захарченко не Президент, Президент України у нас тільки один, тому пан Захарченко як ви його назвали і пан Плотницький можуть позиціонуватися (ну якщо так виглядати по повноваженню, з мене корона не впаде) нехай вони позиціонуються народними депутатами від “ЛНР” і “ДНР”. Я, як депутат, готова з ними говорить.

– Тобто, ви як депутат ВР, готові говорити з депутатами “ДНР” і “ЛНР.” Вірно?

– Так.

Третій крок: Ну давайте напевно посміхнемося одне одному і все вийде.

Посилання: http://www.eramedia.com.ua/…/238499-nadya_savchenko_zatele…/


Тепер по суті:

1) Надія Савченко не сказала нічого нового, чого я ще не чув. Інша справа, що Надія Савченко повторила те, що я постійно чую від Лаврова і від самих повноважних сантехніків.

2) Позиція чергового Месії, ще раз доводить, що альтернативного Мінським угодам плану в нікого немає (як би ми не ставились до Мінських угод).

3) Продовження санкцій проти Росії можливе тільки на підставі Мінських угод і є результатом невиконання Росією Мінських угод. Прямий зв’язок з ватажками бойовиків, без Мінських угод, без третьої і четвертої сторони, означає те, що світ не має підстав застосовувати санкції до Росії, оскільки Росія формально перестає бути стороною конфлікту. Конфлікт зводиться до “внутрішнього”.

4) Прямий зв’язок з ватажками бойовиків означає те, що ми, ведучи переговори, визнаємо їхню легітимність. Тим самим ми визнаємо їхні “вибори” і їхні “референдуми”.

5) Савченко назвала цей “прямий зв’язок” – “внутрішнім зв’язком”. Тобто, ми воюємо проти трактористів і комбайнерів з Донбасу? Це не танки, а комбайни? Це у нас громадянська війна йде?

6) Хочу нагадати, що 31.08.2015 року біля ВР було вбито чотирьох Нацгвардійців і близько сотні поранено. Чому? – Тому що брехня Сироїд, брехня Ляшка, брехня Укропу, брехня Свободи про “Моторолу в Раді” привели до кидання бойових гранат. А сьогодні Савченко прямо розказує про народних депутатів Захарченка і Плотницького.. І Савченко, виявляється, права?

7) Ну і “давайте посміхнемося одне одному”. Давайте діти-сироти,чиї батьки закатовані моторолами посміхнуться громадянину РФ Моторолі в рамках закінчення “внутрішнього конфлікту”?

По факту: Савченко озвучила рожеві мрії Кремля, які неодноразово озвучувались Лавровим, Путіном, Захарченком.


Тепер про вас:

Проблема ж не в тому що сказала Савченко, не в тому що Савченко сказала це тільки сьогодні і не говорила раніше, а в тому, що ви це вперто не хотіли зауважувати хто така Савченко, створюючи з неї ідола.

Проблема у вас, Савченко, на мій погляд, зовсім не змінилась:

1) Чи ви може не бачили відео з Майдану де вона захищає беркут? Чи могла вона змінити свої погляди з тих часів? – Могла. Але було б правильно відноситись до такої людини з пересторогою..

2) Чи ви не розуміли, що вступ в партію Йулі відбувся не просто так, “хтось” “якось” вів переговори між Йулею на волі і Савченко в неволі? Ні, ви не хотіли розуміти. Оченята закрили і нема проблеми…

3) Чи ви не розуміли, що грьобаний “закон Савченко” теж виник не з невідомої матерії, а став результатом чийогось лобіювання? Чи ви не розуміли, що цей закон в значній мірі підриває внутрішню ситуацію в країні, де на волю, в країні де є купа зброї, одномоментно випускають близько 50 000 злочинців? Оченята закрили і нема проблеми…

4) Чи ви не розуміли, що обнімашки Віри Савченко з ГРУшніками і бажання їм волі, т.к. “они просто выполняли приказ” – є свідченням того, що сьогоднішні слова Савченко – це не така вже й випадковість?

5) А чи випадковими є подяки Віри Савченко Медведчуку і спільні фотки з Рубаном після звільнення Наді? Це, звичайно, теж випадковість.

6) Випадковістю є також блокування судової реформи.

Є ще купа інших прикладів “випадковостей” в поведінці сестри Савченко, в хвилях інформаційних атак на Порошенка через Савченко, в “ультиматумах”, “майданах”… це безперечно, все було дикою випадковістю.

Тому немає нічого дивного в тому, що сьогоднішні слова Савченко, озвучення мрій Кремля, це теж випадковість…

І взагалі, це порохоботи в студію телефонували, реалізовують програму дискредитації Савченко.

Автор