Не перегибай.Те

Дмитро “Калинчук” Вовнянко

Підозра-зра-зра…

Я зараз напишу річ жорстоку, за яку багато хто мене обкладе лайкою, – навіть гарно, що ДБРуни таки зважилися на направлення в ГПУ проекту підозри п’ятому президенту України Петру Порошенку. А от нехай. Нехай оголошують підозри. Нехай виконують всі інші обряди. Нехай.

І пишу я це не тому, що направлення ДБР у ГПУ проекту підозри (всього лише) – це явно кращій спосіб відволікти суспільство від новини, що Зеленський любить дупу Трампа (за словами радника із політичних питань посольства США в Україні Девіда Голмса, з повідомлення CNN), після Яременка, який замовляв повій, після Богдана, якого дівчата не люблять, після прагнення керівників «Слуги народу», аби їхня партія була сексі. Очевидно, якби не проект підозри Порошенку, суспільство б зараз захоплено обговорювало сексуальні особливості президента Зеленського, проте…

Розумієте, саме по собі звинувачення в корупції без вироку суду – пустий звук. Подумаєш – звинувачення! Кіссінджер і Чейні такі звинувачення мали пачками. Крістін Лагард виїздила до США щоразу, як її викликали в суд по фінансових гріхах з минулого. По діяльності фондів Трампа і Клінтон ФБР розслідування веде ще й досі. І що? І нічого. Запідозрити – не засудити.

Щойно ЗЕсиловики зробили кілька карколомних кроків, які відхаркуватися ними будуть ще дуже довго. Вони заарештували і відправили в СІЗО генерала Марченка (військових можна тільки на гауптвахту), офіцера, який ЗСУ взув, вдягнув і нагодував – голова ДБР Труба не придумав нічого кращого ніж виставити ролик, де прострілюють не бронеплити, а балістичний пакет бронежилета, як доказ того, що «броніки прострілюються». Вони заарештували Олександра Писарука, колишнього заступника голови НБУ Гонтаревої, а останнім часом – голову банку «Райфайзен». Вони заарештували керівника Укрексімбанку Олександра Гриценка (який підняв банк з руїни на 2014 р. до топ-3 надійних банків України) в бандитській манері на очах у дитини.

Всі ці кроки уже привертають увагу Заходу. Всі ці кроки уже викликають питання до чинної влади. Богдан уже виправдовується, ніби Писарук – то справа НАБУ, а воно у них незалежне (і тому не помічає витівок нардепа Геруса і міністра Оржеля на користь Коломойського…). Щодо політичного переслідування Петра Порошенка – США вже висловилися недвозначно.

Вони хочуть слідства? До нього буде прикута увага всього світу. ЗЕкоманді доведеться зробити одне з двох – або цілковито і остаточно розписатися у своєму свавіллі, або… І так, увести Україну під Москву під маркою «Захід нас не любить» не вдасться. Якщо хтось забув, саме така спроба була причиною Революції Гідності. Нині в країні тисячі ветеранів війни з тою самою Росією – мало не здасться нікому.

А відтак висновок очевидний. Ми побачимо ще тріумфальний вихід з-за грат і генерала Марченка, і Писарука, і Гриценка, і все це на тлі неймовірних економічних досягнень ЗЕкоманди.

Знаєте, римляни колись перед карфагенським полководцем Ганнібалом відступали через всю Італію – для Ганнібала це погано завершилося. ЗЕкоманда сильно помиляється, якщо думає, що такими кроками вона когось залякує. Ні, вона просто скидає останні свої козирі. Коли всі підозри і справи розваляться через їхню штучність, сказати їм буде більше нічого. А справи розваляться.

Тоді питання любові Зеленського до певних дуп стане ду-у-у-уже актуальним.


Елена Подгорная

Труба решил протрубить свою лебединую песню. Перед уходом. То есть, если дельце по Порошенко выгорит, то Труба уйдёт на повышение. А нет, то в жопу. Какая изумительная мотивация.

Мы же все понимаем, что это подозрение – политические репрессии. И ничто другое. Полгода все наступныки искали, что бы предъявить Петру Алексеевичу. Искали рьяно и мотивированно. Но получили зеро. Дули мухе в жопу, слон не получился. Лопнул. И тогда Порошенко решили инкриминировать незаконное влияние. Да, не коррупция. Но тоже звучит красиво. И правильно. Обществу нужно дать жвачку.

Ибо грядёт. Готовится капитуляция на встрече в Нормандском формате.

Избранные пиплом шоумэны не в состоянии выполнить свои обещания. Да и не собирались. Это стало понятно из нового бюджета на 20-тый год.

От громких разнообразных скандалов у “слуг народа” закладывает уши. Тут всё разнообразно – от бл*дства на рабочем месте до регулярных взяток депутатам в виде доплат в конвертах к нищенскому депутатскому окладу.
Оглашение подозрения Петру Порошенко усложнит отношения с Западом. В США против политического преследования Порошенко. Это прямо было сказано в Конгрессе. Но кого же это интересует? У нас нынче девиз – чем хуже, тем лучше. Больше треша.

Портнов и его подельники, связанные с москвой, спешат так, что выпрыгивают из портков и повизгивают от нетерпения. А Рябошапку поставили в позу, когда он вынужден реагировать.
Штош.
Каждый сам выбирает свою судьбу.
И на каждое действие есть противодействие.
Не перегибай.Те.


Mark Savchuk

Скрин со спецпроекта на лиге.

Ни для кого не секрет, что Зеленский хочет посадить Порошенко. Ни для кого не секрет, что эта цель НЕ ИМЕЕТ СОВЕРШЕННО НИЧЕГО ОБЩЕГО с реальной коррупцией, а делается, чтобы набить себе рейтинг.

Мы сажаем людей, которые защищали суверенитет нашей страны, людей, которые проводили реформы, людей, которые забирали деньги у олигархов.

И у этой власти высокая поддержка избирателей.

Идеальная власть для Путина, просто идеальная.


Mason Lemberg

Не можу визначитися, що мали на меті люди, які керують ДБР, сьогоднішньою підозрою Пороху:

– це труба вирішив показати владі, що він дуже потрібен і він може?
– це такий сигнал владі, що вирішувати буде не вона, а Зеля буде вигрібати 3,14ди від МВФ і ЄС? В тому числі мова йде про тролінг і внутрішню боротьбу між слугами (беня проти зелі)?
– це такий сигнал Пороху, щоб був менш активним 21 листопада на мітингу?
– це спеціально людей провокують до повстання проти Зелі?

В будь-якому випадку, це дзвіночок не стільки по Пороху, скільки по Зелі.


Алексей Петров

«ГБР направило в ГПУ проекты сообщения о подозрении Порошенко и представления в Раду о снятии неприкосновенности».

Труба Прослушкин, видать, понимая, что завтра может остаться без работы, включил турбонаддув. (Андрюша Портнов отчёт поди требует). Оно и понятно. Рейтинги сыпятся, международная политика просрана вчистую, народ охреневает от конвертов для Слуг, платежки никак не стыкуются с обещаниями… Значит, нужно срочно замутить хайповую тему – посадить Пороха! Хоть за что-нибудь. Тем более Богдан же шептал Голобородько в ушко «До Нового года поработаем», и всё!

Напомню слугам кремля, что на выборах за Пороха проголосовали четыре с половиной миллиона граждан Украины! И это не безвольные желудки…

Кстати, слова Богдана могут оказаться пророческими. Время покажет!


Светлана Самборска

То есть “мародеру” и “барыге” не смогли предъявить даже одной копейки украденной, незаконно потраченной, перерасходованной, полученной в виде взятки или отката. Ничего. Пришлось придумывать “возможное неправомерное влияние”.

Как вам, избиратели Зеленского, такой поворот? Особенно на фоне того, что под вой, как Порошенко все украл, вы проголосовали за ставленника криминального олигарха Коломойского, по которому доказан вывод 5,5 млрд долларов средств вкладчиков Приватбанка.

Впрочем, я знаю, как вам. Вы счастливы. Потому что вы знаете, что Порошенко ничего не крал. И раньше знали. Вот поэтому и не спрашивайте “А нас-то за что?”, когда ваши субсидии тают, а цены лезут вверх. За дело. От кармы прилетело. И то, что дальше будет с вами происходить, тоже за дело. Заслужили.


Юрий Бирюков

Всей стране долгие годы рассказывали про коррупцию в АП в целом и в армии в частности. Ага. Из всех помойных бачков, силами всех медиашлюх. Иногда было страшно дома включать душ – казалось, что сейчас и оттуда понесутся обвинения в коррупции.

По факту. От меньшего к большему.

А по факту, несмотря на вранье Трубы про закупки бронежилетов (центр Марченко не имеет отношения к закупкам), никакой коррупции в деле генерала Марченко не нашлось. При этом все привычные медиашлюхи так и продолжают лепить заголовки про закупки.

А по факту все та же лживая обезьяна Труба нарисовала проект подозрения Порошенко в деле о попытке (!) узурпации (!!) власти (!!!) и прочая юридическая ахинея. Впрочем, кто бы сомневался в юридической ахинее, если за спиной у Трубы стоит Портнов (нет, я не сексуальную позу имею в виду… хотя… кто знает).

Знаете, тут такая штука. Они реально включили режим бессмертных, искренне веря в то, что на следующем этапе истории нашей страны их снова будут просто опускать в мусорные контейнеры.

Но… не думаю.


Комментарий юриста:

Автор