Прес-служба ОПи брехати не стане, не вперше зуб дає

Валерій Прозапас

Хрещений батько всіх “слуг” досточтімий Коломойський після відвідування кабінета президента може називати міністрів “дебілами” та “покидьками”.

Його креатура на посаді голови комітета ВР з міжнародних відносин Яременко може місяцями на робочому місці обирати собі мадам на утримання та переписуватись з повіями.

Його енергетичне юноє дарованіє Герус лобіює поставки російської електроенергії та спокійно проводить правки через монобільшість.

Його депутати посилають всіх “в жопу”, йдуть на ефіри з Пушиліним, розповідають про надувних жінок, отримують хабарі, відбілюючись цирком із поліграфами імені Дубінського-Арахамії, а не слідчими діями.

Куди не ткни – ліцемірство, кумівство, брехня, скандали та телевізійні постановки.

Тому в бійку між веселим головою АП Андрєєм Іосіфовічєм та молодим, але досвідченим лейтенантом СБУ Іваном Гєннадієвічєм, натурально, повірити практично неможливо, то всьо “парахаботікі” типу Кошкіної.

Ви шо, такі достойники з бездоганною репутацією та величезними досягненнями останніх шести місяців, он і прес-служба ОПи заперечила, а вони брехати не стане, не вперше зуб дає.

 


Сергей Марченко

Проблема не в том, что Баканов с Богданом подрались. Вернее, немного не так: ОСНОВНАЯ проблема не в том, что они подрались. Потому что когда в воюющей стране дерутся высшие руководители, – это реально проблема. Иметь разногласия – нормально. Ненормально главе СБУ опускаться на уровень обывателя и выяснять отношения с помощью кулаков.

В бизнесе драка топ-менеджеров – это на выход с вещами. Оба. Автоматом. Потому что если руководители не способны решать проблемы на уровне стратегий, а руководствуются звериными рефлексами, то это говно, а не руководители.

Так вот, возвращаемся к основной проблеме. Сейчас одни пишут подрались, другие – не подрались. Даже если не подрались, общество легко поверит, если написать, что:

1. Баканов изнасиловал Богдана.
2. Богдан откусил Баканову ухо.
3. Баканов с Богданом вместе изнасиловали Яременко и откусили ему оба уха.
4. Они все втроем никого не кусали, а просто обдолбились коксом и сношались с проститутками в переходе на Майдане.

И это огромная проблема, что власть воспринимается не как власть, а как группа безумных аниматоров, способных на любой, совершенно идиотский, поступок.

Автор