Телевізор починає і програє. Холодильнику

%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%b5-%d1%85%d0%be%d0%bb%d0%be%d0%b4

Спершу – рило Моторила, розмальоване в Пітері самими пітерцями. Тепер – оце. Ростовчанам проблеми ДиРи – пофіг.

Таких повідомлень на ресурсах сепарів стає все більше. Знаєте як це назвається? Деморалізація противника. Простіше кажучи, перечісним росіянам ДиРи все більше й більше – до лампочки.

У росіян – санкції. У них – ростуть ціни. У них – скаче рубль. У них – масові скорочення. Їм такого не обіцяли. “Вставання з колін” мусило проходити смачно і без скіпки, це – якесь неправильне “вставання”. Неякісне…

3011-0004

А коли так – росіяни чесно говорять щось типу: “Це погана ДиРи. Забирайте її назад”.

Я все більше переконуюся, що коли санкції, ціни на нафту і власний дебілізм таки поставить Росію на межу економічної катастрофи, коли питання ДиРи постане руба, коли Пуйло просто тихо відкличе звідси своїх горлорізів і коли ЗСУ одним стрімким ударом відновить контроль над окупованими теренами, та забезпечуватиме їхню зачистку СБУ та Нацгвардією, більшість росіян відреагує прогнозовано.

Вони – промовчать.

Ні, не так. Вони взагалі нічого не помітять. Їм по телеку цього не покажуть, а самим шукати їм буде ломи – втомили їх вже ці ДиРи.

Так само як не помітили виведення військ з Афгану. А потім – виведення військ з країн Варшавського договору. Тоді їх цікавили ущент інші теми.

Зараз буде те саме. Спершу не помітять падіння ДиРи. Потім – деокупацію Криму. А там….


Автор