Найвірніший шлях до згортання руху України до НАТО та ЄС

Олександр Погребиський

Зараз не про прізвища…

В нас є наша країна, яка потребує міжнародної підтримки від своїх партнерів, Європейського союзу та США, саме підтримки на шляху розвитку, в процесі якого Україна знаходилась останні 5 років, незважаючи на війну всередині країни та шалений тиск російської пропаганди на міжнародній арені.

Цей рух та розвиток був зрозумілий та позитивно сприймався як всередині країни, так і знову на міжнародній арені. А якщо бути точним, цей рух обрав народ України. Якщо вірити останнім соціологічним опитуванням, цей рух і залишається єдиним прийнятним для нас, українців. А якщо бути точним саме у цьому питанні як порохоботи, так і їх умовні противники – насамперед союзники, і це є проблемою для нашого зовнішнього ворога.

І ви будете не праві, якщо думаєте, що ворог не вирішує цю проблему. Як ви думаєте, який найвірніший шлях до згортання руху України до НАТО та Європейського союзу?
Примусити українську владу відмовитись від цих векторів? 
Ні! Досить грубо та явно!

З минулою владою неможливо було домовитись, оскільки надто принциповою вона була.
Нова влада виграла вибори на тезі втоми від війни та скорішого зупинення війни та скорішого миру.

Ворог буде робити зміну векторів, звісно, через агентів свого впливу всередині України, шляхом гальмування руху до НАТО, шляхом скандалів на міжнародній арені, і тим самим гальмувати рух до Європейського Союзу, тим самим дати зрозуміти народу України, що не на часі, ми не готові, що спершу боротьба з корупцією, а потім НАТО та ЄС.

А потім, коли ці тези будуть прийняті народом, ми побачимо зовсім іншу соціологічну картинку. 
А потім нам всім покажуть «Єдиний можливий вектор Руху», а потім у багатьох нас буде дежавю… І під це дежавю вже не тікати як зрадники будуть, а повертатись як переможці.

Тримаємо стрій!!!

Картинка для тих, хто казав, що це перебор. Що таке не можна робити.
Зараз гляньте, я думаю, багато хто змінить свою думку.