Два ключових питання до Президента Зеленського

Костюк Олександр

Є, насправді, два ключових питання до Президента Зеленського. Відповідь на які визначає долю України як держави. Від прямої відповіді на ці питання Президент Зеленський, на жаль, ухиляється. Тому існування України як держави і доля українського народу знаходяться під великим питанням.

1. У нас на Донбасі агресія РФ чи щось інше? І якщо так, агресія, то:
2. Яка кінцева мета цієї агресії: позбавити Україну державності та незалежності? Чи якась інша? Якщо відповідь на обидва запитання “так”, то намір Зеленського “просто пєрєстать стрєлять” як називається в такій ситуації? І до чого приведе?

Плани Президента Зеленського «договоріться посєрєдінє» в такій ситуації до чого тоді приведуть? Де знаходиться ця «сєрєдіна» в бажанні кремля позбавити Україну державності? Напівдержавність? Колонія?

Методи «пєрестать стрєлять» та «договоріться посєрєдінє» можуть працювати, якщо у нас внутрішній конфлікт. Цю версію нам настійливо нав’язує кремль. Виходить, маючи наміри «пєрєстать стрєлять» і «договоріться посєрєдінє», Президент Зеленський завуальовано приймає версію кремля? Чи в силу своєї некомпетентності обманює себе і український народ?

Все інше: розмови про корупцію, новиє ліца, показові звільнення, позбавлення недоторканості, зниження чи підвищення тарифів – лише димова завіса, покликана приховати відповіді на головні для України та українського народу питання.

Без прямої відповіді на ці надважливі для українського народу питання, теми корупції-тарифів і т.п. можуть стати просто неактуальними.

Автор