ЗЕхайп. 21 – 27 серпня 2019 р.

Щосереди (по можливості) до вашої уваги – ЗЕхайп. Наразі від 21 – 27 серпня липня 2019 р.

ЗЕхайп 7.
У Борисполі Києвської обл. силовики затримали банду іноземців, які здійснили розбійний напад на будинок місцевого мешканця. Двом з трьох осіб президент Зеленський раніше надав українське громадянство за участь в АТО.

ЗЕхайп 6.
Президент виступив проти повернення Росії у G8 і подякував країнам, що підтримують Україну. Характерно що реакція президента України з’явилася лише через два дні після обговорень питання на Заході. Клімкіна прибрали – відповідати більше нікому.

ЗЕхайп 5.
У День Незалежності України, у Києві під час виступу президента України Зеленського, правоохоронці силою зняли з паркана учасника АТО. За словами правоохоронців чоловік казав їм, що має гранату. За словами очевидців: «Його скинули з паркану, розбили обличчя об плитку, унесли. Чувак поруч каже: Так, він нам заважав, тому що на нього всі дивилися». Збагнути час – не можна дивитися на когось ще, коли виступає САМ.

ЗЕхайп 4.
Голова Офісу президента України Андрій Богдан подав позов проти журналістів програми «Схеми» і Національної громадської телекомпанії України про захист честі, гідності і ділової репутації. Він хоче, аби журналісти програми «Схеми» спростували ніби він у 2018 і на початку 2019 рр. перетинав білоруську повітряну ділянку 11 разів, а починаючи з 2014 р. – шість разів російський кордон. Прямо не знаю – чим ця інформація так псує його гідність і ділову репутацію?

ЗЕхайп 3.
«Ребята, цей «чорт» не має до мене ніякого відношення. Прохання напишіть заяву в НАБУ, ну або вломіть люлей» – написав голова ОПУ Андрій Богдан коментуючи новину, ніби депутат Київради Сергій Майзель збирає побори з МАФів на Троєщині. Новина виявилася фейком. Депутат Майзель був сильно здивований реакцією Богдана. Дивно що після показного грубіянства президента Зеленського хтось чомусь іще дивується.

ЗЕхайп 2.
Депутаті віл «Слуги народу» Дубінський потрапив у сексистський скандал. «Выбираем помощниц. Прошу ниже 175 см не беспокоить» написав Дубінський на своєму Instagram. Коли своє обурення постом висловила міністр охорони здоров’я Уляна Супрун Дубінський написав: «Возмущение понятно – работа в министерстве почти окончена, и хочется найти новую. Однако вынужден сообщить Супрун, что не могу рассмотреть ее кандидатуру, так как ищу именно помощницу». Також Дубніський назвав «чучелом» політолога Миколу Давидюка, який заявив про пониження інституту свободи слова за діючої влади і згадав приклади нардепів Дубінського і Бужанського. В народі кажуть: «Посади свиню за стіл – вона ноги на стіл».

ЗЕхайп 1.
Голова ОПУ Андрій Богдан пропустив урочистості з приводу Дня Незалежності, позаяк перебував за кордоном – у Франції. Джерело видання повідомило, що Богдан вчора відвідав весілля юриста Андрія Довбенка з Анною Огренчук на Лазурному березі – у Сан-Тропе. Андрій Довбенко був фігурантом розслідування програми «Наші гроші» Деніса Бігуса. Богдан прокоментував свою відсутність на урочистостях: «У вільний від роботи час, куди хочу туди іду», а журналістів які цікавилися його перебуванням під час державного свята він назвав «порохоботіками». «Сен-Тропе не котирується. Только Мальдіви» – підтримала шефа прес-секретар президента Зеленського Юлія Мендель. Сказали ж журналістам – ЗМІ більше не потрібні!

На цьому – все. До зустрічі на ЗЕхайпі у наступну середу. Хайпами ЗЕкоманда нас старанно продовжує радувати.

Автор