«Барин гневаться изволит»

Алла Комарова

Крихітко Зє-хес продовжує свій увлєкатєльнєйший тріп країною із сольною програмою “Цар всєя України власноруч рубає голови зазєвавшихся казнокрадів та прибирає зассяні подвір’я вдячних громадян”. У повітря летять чєпчікі, салатові ліфчікі та утєпльонниє панталони підстаркуватих Зє-фанаток обох статей, які останні роки без господарського х*я у сраці втратили віру в себе та внутрішній стєржєнь, а відсутність залізного ошийника дарує не свободу, як вважають вільні люди, а повний сумбур у тому, що і як робити далі – куди йти? чого бажати? і чому ніхто не штрикає під ребра для визначення правильного напрямку.

А поки господарьозалежні люди, нарешті, отримують свою дозу “справжнього господаря”, “залізної руки” та “свящєнних та оздоровітєльних 3,14дюлєй”, за якими вони явно скучили за п’ять років свободи, справжні господарі того балагану не встигають рахувати власні прибутки, все скирдуючи та скирдуючи у комору нові статки та джерела доходів. Ваші утєпльонниє панталони вони теж врешті решт заберуть, тож кидайте їх інтенсивніше, в серйозних людей часу обмаль на те, аби обібрати країну вщент.


Олена Монова

Мне эти вояжи Зеленского по регионам, когда он включает режим “барин гневаться изволит”, напоминают анекдот про дракона, которому в жопу кричат.

Ну или Хрущева на трибуне Генассамблеи ООН с ботинком в руках. Крика и стука выше бакенбардов, лохи пенятся в экстазе, мир ржет.

Телевизионный президент для картинки, симулякр.

А внутри как был пошлым дешевым понторезом, так и остался.

Автор