Кремлівські «Робін Гуди»

Костюк Олександр

Історія з побиттям «воєнного пєнсіонєра Саннікова». Заполонила всі ЗМІ. Шалена розкрутка з підключенням потужних інформресурсів.

Пенсіонера справді побили, реально. І нєкая Сулєйманова це все в деталях знімала. На відео чути слова «Мужика, мужика снимай…», коли пенсіонер впав. Потім це все старанно розганяли по ЗМІ та соцмережах кілька днів, натискаючи на кнопки ксенофобії та поваги до старших. При чому для створення інформаційної хвилі були задіяні дуже вже потужні інформресурси. Явні кремлівські боти приймали участь в обуреннях і закликах «спаліть і порубать».

Ну, а потім прибігли робінгуди з С14 чи не з С14 (тут теж все завуальовано) “наводити порядок” шляхом погрому, звичайно ж. Попутно вилиті тони бруду на правоохоронців та владу (почитайте коменти у тої ж Стойко). Попутно в свідомість людей вкладається думка – як це здорово і прекрасно, вирішувати все погромами, а не в правовому полі. В коментарях повно коментів в стилі “Ах, какіє маладци рєбята, надавалі черн*опим” явно в стилі та у виконанні ольгінських.

Мушу повторити тут те, що писав трохи раніше:
Тактика кремля по дестабілізації суспільства змінилася, стала хитрішою. Обирають теми, які викликають реальне обурення патріотичного суспільства, чутливі для суспільства. Крисін, цигани, Лусваргі, Інтер, побитий пенсіонер. Шукають або створюють сенсаційні приводи, які справді обурюють обивателя. Привід штучно роздмухується, створюється інформаційна хвиля. Грамотно тиснуть на кнопки у голові обивателя. Адже в кожному з нас сидить ксенофоб, хоча б трошки. Грамотно тиснуть на святе – побили літню людину, викликає співчуття у кожного.

А потім підключаються «націоналісти-радикали», які влаштовують показово-агресивний погром і наводять таким чином «порядок».

В результаті радикали отримують гарний піар, образ Робін Гудів, який завжди подобається народу. Але кінцева мета одна: підмінити державу. Підмінити державні органи незрозумілими, невідомо кому підпорядкованими формуваннями: нацдружинами, С14, Коханівськими, Корчинськими і т.п. А головне – розбудити агресивні інстинкти, розбурхати натовп, повернути нас до ментальності «руського міра» з його агресією та любов’ю до швидких і простих рішень.

Не вдалося розвалити державу прямим вторгненням, спробували рєволюціями. Не вдалося рєволюціями – будуть пропихати на посаду Президента кремлівську маріонетку. Паралельно підточувати державу, стиха перебираючи її функції в руки деструктивних, керованих кремлем радикалів, які дуже рвуться “наводити порядки” в наших містах та селах.

А ось вам профіль Сулєйманової, яка фігурує у головному відео. Збирає гроші на картку для Торнадо. Всі пам’ятають Торнадо? Подивіться її пости.

Фото © Facebook Євген Карась

 

 

Автор