А ти вже пожартував про “Шатуна”?

Патріот! А ти вже пожартував про “Шатуна”? Спіши приєднатись! Це ж так весело))0))))))

P.S. Перестав дивуватись, як наші люди радо приймають участь у висміюванні реально існучих загроз, “а то пітун нападе))))0)))))))”, “план крадун)))))0)))”, “план шоколад))))0))))”.

Тобто, що СБУ оприлюднює інформацію, це ж до одного місця, можна ж поржати, разом з ригньою, ну весело ж, “шатун”)))))), це влада так захищається від критиків, придумали шатун)))0)))), те, що зараз заплановано купу акцій згідно цього раніше оприлюдненого плану, це ж нецікаво, цікаво посміятись “атопутіннападе”, нема ж РФ, дійсно, чого б не поржати з того, що проти нас третій рік агресію якусь придумали ж так?

Смішний цей путін, це влада ним прикривається, а путін норм, нападе та ну шо ви)))0), придумали таке смішне для відмазки))))))0)).

Ну молодці, ок

1511-0004

screenshot_346


Я от так собі подумав: навіть якби не було того плану “Шатун”, то його слід було би придумати тільки для того, щоб поспостерігати, як, у єдиному пориві, папереднікі, гебня, борцуни з корупцією, юльки, і патррріоти, почнуть передирати один в одного спростування цього плану, і наввипередки публікувати ці спростування на своїх фейсбуках, та на всіх ефірах доводити, що то все видумка злочинноївлади

Well done anyway, The Security Service of Ukraine


Автор