Петро Порошенко у прямому ефірі програми «Сьогодні» на телеканалі «Україна» (відео)

Петро Порошенко: «Європейська Солідарність» готова системно підтримувати всі голосування за продовження європейських реформ

 

Партія «Європейська Солідарність» у парламенті нового скликання буде підтримувати голосування за проєвропейські законопроекти, але ніколи не буде співпрацювати з представниками «п’ятої колони Януковича», у яких би фракціях вони не ховались, – про це лідер партії Петро Порошенко заявив у прямому ефірі програми «Сьогодні» на телеканалі «Україна».

«Я як п’ятий президент України готовий абсолютно беззастережно підтримувати напрямки європейської і євроатлантичної інтеграції – бо я допомагаю державі. Я допомагаю Україні і я твердо переконаний, що це той шлях, який ми повинні захистити для того, щоб були продовжені реформи, які були розпочаті нашою командою. Йдеться про системне голосування за всі питання, які стосуються європейської та євроатлантичної інтеграції України.

Якщо нова команда буде тягнути нас назад до Росії, якщо вона буде руйнувати фундамент державності, якщо вона буде скасовувати закон про мову, децентралізацію, енергетичну незалежність нашої держави; якщо будуть спроби завдати удару у спину нашій армії, якщо будуть робитися інші кроки в порушення тих змін до Конституції, які були запропоновані мною, які роблять обов’язковим для всіх гілок влади членство в НАТО та ЄС – незалежно від того, яка це буде фракція, ми будемо категорично проти. Йдеться про підтримку державницьких ініціатив», – наголосив Петро Порошенко.

Джерело