Партія “Європейська Солідарність” оприлюднила першу 50-ку виборчого списку (список, відео)

Партія “Європейська Солідарність” оприлюднила першу 50-ку виборчого списку кандидатів у народні депутати України у багатомандатному виборчому окрузі на позачергових виборах 21 липня

 

Майже половина кандидатів не були у парламенті, понад 30 відсотків – жінки. Кожен третій кандидат потрапив до списку за результатами праймеріз, які проводилися ГО “Солідарна Справа Громад”.

  1. ПОРОШЕНКО Петро
  2. ПАРУБІЙ Андрій
  3. ГЕРАЩЕНКО Ірина
  4. ЗАБРОДСЬКИЙ Михайло
  5. ФЕДИНА Софія
  6. ДЖЕМІЛЄВ Мустафа
  7. ЗІНКЕВИЧ Яна
  8. ЧИЙГОЗ Ахтем
  9. СИНЮТКА Олег
  10. КЛИМПУШ-ЦИНЦАДЗЕ Іванна
  11. ГЕРАСИМОВ Артур
  12. КУБІВ Степан
  13. ФРІЗ Ірина
  14. ЮЖАНІНА Ніна
  15. ЛУЦЕНКО Ірина
  16. СЮМАР Вікторія
  17. АР’ЄВ Володимир
  18. ПАВЛЕНКО Ростислав
  19. ВЕЛИЧКОВИЧ Микола
  20. АЛЄКСЄЄВ Сергій
  21. КНЯЗЕВИЧ Руслан
  22. САВРАСОВ Максим
  23. ІОНОВА Марія
  24. БОЙКО Наталія
  25. В’ЯТРОВИЧ Володимир
  26. НИКОРАК Ірина
  27. ЧОРНОВОЛ Тетяна
  28. П’ЯТИГОРЕЦЬ Денис
  29. ЛЕВУС Андрій
  30. БАЛАСИНОВИЧ Наталя
  31. КАРПОВ Андрій
  32. БІРЮКОВ Юрій
  33. ТАРАН Сергій
  34. ЧЕРНЕНКО Олександр
  35. АНДРЄЄВ Андрій
  36. ГАБІБУЛЛАЄВА Динара
  37. ПЕТРОВ Олексій
  38. КИРИЛЕНКО В’ячеслав
  39. РОЗЕНКО Павло
  40. СОЛЯР Володимир
  41. АРТЮШЕНКО Ігор
  42. ТАЛПА Михайло
  43. ПОГРЕБИСЬКИЙ Олександр
  44. ВИСОЦЬКИЙ Сергій
  45. БРИГИНЕЦЬ Олександр
  46. УРСУЛЕНКО Олена
  47. СМОЛІЙ Андрій
  48. БОЛДИРЕВ Олег
  49. ЛАПІН Ігор
  50. ОБЕРТИНСЬКА Людмила

Джерело

 

У списку партії “Європейська Солідарність” – активісти ГО “Солідарна Справа Громад”, які пройшли за результатами праймеріз

Вісім активістів ГО «Солідарна Справа Громад» за результатами праймеріз потрапили в першу 50-ку виборчого списку партії “Європейська Солідарність”, – про це повідомив член політради партії, журналіст Віталій Гайдукевич.

«Наша ГО «Солідарна Справа Громад» презентувала партії «Європейська Солідарність» результати опитування, зокрема, щодо списків кандидатів у народні депутати і по мажоритарних округах. Нам приємно, що підписаний меморандум реалізується не лише на засадах ідеології, а й присутністю в списках наших активістів. За результатами праймеріз в першу півсотню потрапили вісім людей”, – наголосив Гайдукевич.

“Я думаю, що у другій півсотні буде більше представників ГО, будуть також мажоритарники, які йтимуть по 13-14 виборчих округах. Імена наших активістів презентуватимемо з завтрашнього дня. Крім того, розповімо окремо про кожного активіста, чому саме ця людина іде від партії «Європейська Солідарність», історію людини і чому саме цього кандидата висунула «Справа Громад», – зазначив Гайдукевич.

Член політради партії, “голос” львівського Майдану, волонтерка Софія Федина відзначила, що у списку партії велика кількість нових людей, які ніколи не були депутатами парламенту, однак кожен на своєму місці працював заради українського народу та Української держави. “Для мене є особливо приємно, що партія «Європейська Солідарність» активно втілює практику європейських політичних сил, і присутність жінок у прохідній частині списку є більшою ніж 30 відсотків”, – також наголосила Софія Федина.

Джерело

Автор