Безстрашні блокадуни, ау?

Тарас Чорновіл

Ще одна “епохальна перемога”. Українська сторона в тристоронній групі в Мінську (в особі Кучми) запропонувала зняти блокаду з ОРДЛО. Представники ОРДЛО спершу ошизіли, а потім, навіть не витримавши паузу для пристойності, радісно погодилися. Росія, щоб не обпісятися від сміху, запропонувала розглянути питання на найближчому засіданні економічної групи, а зараз послухати, яку перемогу ще можуть запропонувати “новые киевские власти”.

Для справедливості: коли відбувалася авантюра Семенченка й компанії з так званої блокади ОРДЛО, я наполягав, що це більше була блокада України та підхоплений пас із московського боку. Після того, як там уже все наше майно віджали, нас на мільярди збіднили, а Кремлю надокучило тратитися на підтримку штанів сепаратистам, настав час грати відбій. Отже, “Катай, Матюшо, гуси обратно”.

А ви згадайте, як Порошенка тролили, що він не до кінця перекрив торгівлю з ворогом. Що, забули: “торгівля на крові!”? А тепер, коли добилися своєї улюбленої влади, якось не зачухалося під Москву лягати…


Mason Lemberg

Вчора на переговорах в Мінську кучма від імені зеленського запропонував зняти блокаду з Донбасу.
Тобто відновити “торгівлю на крові”, “фінансування розробки танків в ДНР”, “платити терористам за вбивства наших солдат”.
Так же було?

То ж де протести?
Де позачергові сесії місцевих рад з вимогою підтримати блокаду?

І що далі?
Заборона стріляти у відповідь на обстріли бабуїнів?
Що далі?
Амністія бойовиків і їх прихід у ВР?
Що далі?
Федералізація, рабство та іго?

Зрадники і дурні.


Іван Хомяк

До березня 2015 року більшість підприємств окупованого Донбасу були перереєстровані в Києві чи в інших вільних містах і сплачували податки в український бюджет. Після шоу Насіннячка вони були віджаті Курченком і Ко. Крім спроби повалити “недоговороспособного” Порошенка, це щоу для цього і розігрувалося.

Тепер на окупованій території немає “наших” підприємств. І опа-ча – відкриваємо їм шлях в Україну. Це рейдерська схема: блокуємо роботу, віджимаємо і легалізуємо як своє власне. У цій схемі Пінчук і Коломойський з “нашого” боку і російські власники та окупаційні війська РФ з іншого боку. Саме тому в пакеті іде “не стріляти у відповідь”.

Це ознаки державної зради, які мало б розслідувати СБУ, однак в сценарії Баканова такі сцени не прописані.


Виктор Кравец

Где все эти блогеры, которые пару лет назад орали про торговлю на крови?
Где терабайты гневных постов?
Где проникновенные рассказы о том, что металлургия является абсолютным злом для Украины?
Где призывы к очередному майдану-стопиццот?
Где бесстрашные блокадуны, морозившие простаты на рельсах за идею и мелкий прайс?
Где, в конце концов, Парасюк и Семенченко? Где эти люди?

Ах, набрали в рот говна и молчат…


Арсен Зекиров

Помнится, одной из причин набросов на Порошенко как раз была “торговля на крови”. Собралась куча идиотов, заблокировала ОРДЛО, получили свою копеечку от курченка и разошлись по домам. А теперь зефюрер решает официально снять блокаду и начать торговать на той же самой крови.

Если я не ошибаюсь, то во время словесного поноса на дебатах, в методичке под грифом “вопросы из интернета” тоже был упрек к ПП за якусь торговлю, которую давно заблокировали редутчики. Поправьте, если ошибаюсь.

А теперь у меня два вопроса:

1. Получается, что ПП не торговал на крови? Раз блокада есть, и ее нужно разблокировать? Так?

2. Где находятся изыги всей этой швали, которая топила ПП высосанной из пениса торговлей на крови?

Ну и спешиал куэсчен для особо тупорылых зелебобиков. Давайте, покажите свою борзоту и смелость, с которой вы срали кирпичами в сторону Порошенко, обвиняя его в том, что теперь официально, засунув свой член в ваши глотки, будет торговать кровью ваше убожество.

Страшно, пдрсы?
Не нравился шоколад, глотайте вафлю.

Автор