Марина Порошенко, Митрополит Епіфаній на акції для дітей з інвалідністю «Зроби великодню писанку з молитвою»

Українці почали готуватися до світлого і великого свята Воскресіння Христового – уже випікають великодні смаколики та розписують писанки. Сьогодні, у Чистий четвер, Марина разом із Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм запросили дітей з особливими освітніми потребами на акцію «Зроби великодню писанку з молитвою». І ці діти підтвердили, що писанку пишуть не руки, а душа!

Gepostet von Петро Порошенко am Donnerstag, 25. April 2019

 

25 квітня, у Чистий четвер, Дружина Президента України пані Марина Порошенко разом із Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм запросили дітей з особливими освітніми потребами на акцію «Зроби великодню писанку з молитвою».

Серед учасників майстер-класу – вихованці громадської організації «З теплом у серці», яким допомагали майстрині, керівники гуртків народної творчості Київського палацу дітей та юнацтва.

Перед тим, як розписувати писанки, Митрополит Епіфаній прочитав Молитву перед початком всякої доброї справи. Звертаючись до учасників акції Марина Порошенко зазначила, що традиційно у цей день українці готуються до світлого і великого свята Воскресіння Христового – випікають Великодні смаколики та розписують писанки.

«Писанка – це завжди символ життя, відродження і надії на краще. І сьогодні у нас все обов’язково вийде, адже писанку пишуть не руки, а душа», – зазначила дружина Президента,

На завершення акції діти отримали у подарунок від Марини Порошенко великодні паски, а від Митрополита Епіфанія – «Біблійні історії для дітей».

Джерело