Марина Порошенко та Митрополит Епіфаній обговорили майбутнє України (фото)

Дружина Президента України Марина Порошенко зустрілася з Блаженнійшим Митрополитом Київським і всієї України Епіфанієм. Під час зустрічі сторони обговорили спільні благодійні проекти та долю України.

«Маємо зберегти свободу та цілісність України, щоб мати майбутнє. Адже без вільної та цілісної держави в українського народу немає майбутнього», – зазначив Митрополит Епіфаній.

Предстоятель наголосив на тому, що українцям варто цінувати здобутки сьогодення. Його Блаженство підкреслив, що завдяки зусиллям українських захисників, волонтерів та влади Україна змогла локалізувати рану, яка є на Сході України. «Вдалося настільки локалізувати цю рану на Сході України, що суспільство не відчуває війну, яка там триває. Люди не усвідомлюють що можуть втратити свободу, за яку наше суспільство заплатило кров’ю героїв Небесної Сотні Майдану під час Революції Гідності», – наголосив Предстоятель.

Також у ході розмови Митрополит Епіфаній підкреслив – Українська Православна Церква молиться за те, щоб вибори Президента України відбулися чесно, прозоро і кожен зміг зробити свій вільний вибір.

«Будемо вірити в краще і молитися Богу, щоб перемогла Україна», – зазначила Марина Порошенко.

Наприкінці зустрічі Перша леді України та Митрополит Епіфаній обмінялися пам’ятними подарунками.

Джерело

Автор