Звернення до тих, хто голосував НЕ за Порошенка або взагалі не прийшов на дільниці

Валерій Прозапас
Ввічливе та аргументоване звернення до тих, чиї кандидати не пройшли у другий тур, та до тих, хто не прийшов на дільниці через зневіру та розчарування.

Як бачите, не було “сіток” у Порошенка.
Не було “підкупу”.
Не було “договорняків” та використання адмінресурсу.
Не було “фальсіфікацій”.

Не було ніяких страшилок, включно з “вбивством брата” та “відміною виборів”, про які так довго та багато розповідав вам телевізор та інші відповідні ЗМІ.

Допустіть, що те ж саме могло бути з “Ліпецькою фабрікою”, “офшорами”, “пльонкамі Оніщєнко”, “торґовлєй на крові”, “мародьорством в армії”, “страшною корупцією” та ще бозна з чим.

Що це були, м’яко кажучи, перебільшення та інформаційні технології з метою посіяти серед нас розбрат і розчарування та вибити найбільш сильного, підготовленого та незручного для Кремля кандидата, про що там прямо і говорять.

Щоби за вашої опосередкованої допомоги привести до крісла головного дипломата та командувача армією або недосвідчену слабку людину, або перевіреного співробітника Газпрома.

Не зіграйте в чужу гру.
Нам всім є що втрачати, не вийде бути “над процесом”.

Ніхто не вмовляє вас полюбити Порошенка – просто зараз треба бути прагматичними і віддати голос йому, а тим, хто не дійшов до дільниць в першому турі, життєво необхідно це виправити в другому.
Гарантія, що “хуже нє будєт” 100%, а це в наш час оплачено кров’ю тисяч людей, не маємо права ризикувати новими жертвами.

Дуже шанобливе та аргументоване звернення до виборців кандидата Зєлєнського. А вдруг.

Всі хочуть нових облич і змін, це нормально.
Але ваше справедливе бажання безсовісно експлуатують, бо Зеленській не готовий до цієї посади – “хороший парень – это не профессия”, а гасло “сдєлаєм їх вмєстє” не програма.

Вам продали картинку “людини з народу”, а він мільйонер, він має офшори і нерухомість за кордоном.
Це не є злочин, але він чомусь приховував свої активи, тому не хоче з’являтися на прямі ефіри, щоби уникати питань про це, і чи сплачувались податки у відповідності до доходів теж.

У нього немає команди, його оточення набагато гірше ніж кадри Порошенка – бо вже публічно поставило під сумнів територіальну цілісність України, цінність мови та нашої історії, про це зверхньо заявив член команди “Зе” Разумков.
Це риторика один до одного Донецька весни 2014 року.
Збочення думати, що війни виграються без цих базових цінностей, навпаки – без них війни приходять, і народи просто зникають.

Давній партнер Зеленського Ігор Коломойський прямо заявив, що “мы воюем сами с собой”, не дивлячись на іншу позицію в 2014 році, бо хоче помститися за втрату контролю над “Укрнафтою” та “Приватбанком”.
Зверніть увагу – чесні активи Коломойського, канал “1+1” та курорт “Буковель”, ніхто не чіпав.

Його почав підтримувати Антон Геращенко, та ще й з погрозами на адресу військових.
Уявіть, ким ще може поповнитись цей список?
Будете здивовані – вам правда подобається партія “Укроп”?

Його “програмний” фільм “Слуга народу” – це прямий дороговказ до громадянської війни, бо там проектується розвал України, протиставляються “тупі україномовні путчисти” та “російськомовний істеблішмент”.

Вам (і нам) пропонують небезпечний експеримент, який може привести до втрати міжнародної підтримки, припинення фінансової допомоги, обмеження безвізу та насильного миру з Росією після відміни проти неї санкцій – Захід вже почав задавати питання та реагувати.

Невже ненависть до Порошенка, трансльована через телевізор, варта ризиків втратити державу або перетворитися на Венесуелу?

А ті, хто намагається використати самого Зеленського, невже справді думають, що тут всіх можна буде підкласти під телевізор та без бою заставити відмовитись від окупованої землі, від мови та незалежності та підмінити Україну “95 Кварталом”?

Нікого не образив? Тоді репост.

Автор