Між Зеленським і Тимошенко розпочалася інформаційна війна

Ali Tymbay

І все таки Вона тупа. Якщо один зовсім незалежний від Коломойського клоун лише хоче домовлятися із «чортом лисим» (хто ж його на московський поріг пустить?), то Юля з ним вже домовилася.

Мабуть таки перехворіла на свинячий грип у 2009 році. Тоді, хочу нагадати, прем’єр-міністр Юлія Володимирівна Тимошенко вчергове нажухала усю країну, втридорога впаривши людям ліки-непотріб «Таміфлю». Ну і підхопила «частинку доброї і прекрасної інфекції», що зіпсувала роботу нейронів у мозку.

Поки усі перетравлюють інформацію про: союз Юлі з кумом хуйла, любов з мєнтовським міністром-мафіозо та загравання з московськими спецслужбістами у рясах, маленький комік з семітською зовнішністю з упевненістю обходить її на віражі. Нове обличчя, хулє там. І те, що ЗЕ плутає мільйони з мільярдами як термос з Томосом, нікого не обходить.

Окрім Юлі, звісно.

Між Зеленським і Тимошенко розпочалася інформаційна війна. Якщо комік ще готує свою діжку з брудом (не вважати ж фразу про скислий борщ за повноцінну відповідь), Юля вже відстрілялася по площинах. Спочатку дістала з нафталіну неадеквата Кармазіна, який звинуватив клоуна в тому, що він – єврей (!!!).

Тепер у гру вступив скандально відомий блогер Анатолій Шарій (взагалі хотілося б побачити наживо бій двох монстрів: Толя vs Дубінський. Думаю, Коннор з Хабібом вдавилися б від заздрощів). ЛоШарік відкопав десь старий мульт, в якому Зеленський співає діфірамби Порошенку.

Ну і поніс накидувати лайно на вентилятор.

Наш Толя взагалі спеціаліст широкого профілю. Не кожна хвойда з Окружної робить те, що може Шарій. Усі побажання хазяїна виконуються вчасно та якісно. А хазяїн, нагадаю, це колишній кат Майдану Андрій Клюєв. Який зараз здає Толю в оренду або погодинно, або на абонемент. Його послугами користуються російські спецслужби, Сурков, втікачі-функціонери партії регіонів, оппоблок та інші неприємні люди.

Не суть важливо, як Юля злигалася з Толею. Може через свого політтехнолога Олексія Мустафіна, який все життя працював на Медведчука. Чи може через свого нового любого друга Авакова, який викупив абонемент для своїх «чорнорубашечників» з нацдружин (про те, що півтора роки тому аваковський посіпака-нардеп Тоха Геращенко вказав на Шарія як на агента ФСБ, усі забули).

Головне, що ці павуки в банці мають зжерти один одного. Країні без них буде краще.

Автор