На захист прав зрадофілів

Валерій Прозапас

Природа зрадофілів така, що вони будуть незадоволені після вступу до НАТО так само, як, наприклад, зараз печально спостерігають за безвізом та автокефалією.

А ріст економічних показників, розширення зон вільної торгівлі, будь-яке збільшення можливостей будуть супроводжувати сумним “корупція-корупція, нарік-нарік, корупція-сємочко, ліпєцк-доллар по 8, порохоботи, зубожіння, взять і подєліть”.

Про участь же у вирішенні реальних проблем за межами фейсбуку, не кажучи вже просто сходити на невеличкий строк до армії, всі ці фульмахти, ніскубіни, наумовічі, кочєткови, дубінські, буткєвічі та інші небайдужі громадяни, звісно, і чути нічого не хочуть.

І це, до речі, нормально, їхнє право, вони теж виконують якусь свою суспільну функцію.

А наше завдання не дати їм замінити їхні затишні безвізово-грантові умови для ниття в вільній країні на тихе кухонне шушукання під ковпаком ФСБ або, взагалі, в якомусь північному федеральному окрузі.

Бо того ворога як головної причини проблем України (в т.ч. улюбленої всіма корупції) ці любителі справедливості-рівності-братства чомусь в упор не помічають.

Автор